Nagy Szavazó topik

• Téma indítója Téma indítója molnibalage
  • Indítva Indítva

Szoktál a HTKA fórumon régi hozzászólásokat olvasni?

• Igen, mert sok érdekes információ van a topikokban.

Votes: 26 74,3%
  • Nem, mert csak az aktuális dolgok érdekelnek.

Votes: 9 25,7%

• Összes szavazó
    35
  • Lezárt szavazás .
A petárda itthon tiltott, így az első kérdés nem túl értelmes.
Hát, akkor én azt nem értem, hogy tavaly is mi volt az állandó durrogás meg, hogy akkor honnan szerezte be a sok ember.
Mert nekem az alapján szinte legálisnak tűnt. De akkor IJ a kérdéssel...

Hát, akkor én azt nem értem, hogy tavaly is mi volt az állandó durrogás meg, hogy akkor honnan szerezte be a sok ember.

Ez most különleges alkalom, a vírus miatt.
"A koronavírus-járvány elleni védekezés részeként, a szilveszterkor is érvényes esti kijárási tilalom betartatásáért és a csoportosulások elkerüléséért a kormány megtiltja a szilveszterkor használatos pirotechnikai termékek árusítását és felhasználását – tájékoztatta az MTI-t a Kormányzati Tájékoztatási Központ."
https://index.hu/belfold/2020/12/16/tuzijatek_szilveszter_unnep_arusitas_petarda/

Egyébként ha nem tévedek a riasztó pisztolyból kilőhető rakéták nem minősülnek sem petárdának sem tüzijátéknak.
Nekem is van a HW88-amhoz toldat és rakétakészlet, de csak házibulikor kerül elő ha már eleget ittunk.

Ez most különleges alkalom, a vírus miatt.
"A koronavírus-járvány elleni védekezés részeként, a szilveszterkor is érvényes esti kijárási tilalom betartatásáért és a csoportosulások elkerüléséért a kormány megtiltja a szilveszterkor használatos pirotechnikai termékek árusítását és felhasználását – tájékoztatta az MTI-t a Kormányzati Tájékoztatási Központ."
https://index.hu/belfold/2020/12/16/tuzijatek_szilveszter_unnep_arusitas_petarda/
Az egész évben használható 1/2-es kategóriájú eszközök magán területen továbbra is legálisak szilveszterkor és lehet őket online rendelni, házhoz hozzák.
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/nem-tilos-a-tuzijatek-a-2020-as-covid-szilveszterkor-sem/

Mondjuk tüzijátéknál személy szerint én a Déli Hadseregcsoportot idéző szalvókat szoktam szilveszterkor indítani, de kizárólag csak rakétát/telepet. A tacskóm pedig nemhogy megriad tőle, hanem még külön kimegy megnézni személyesen mi folyik itt. Mondjuk a pápai reptér végében volt a tenyésztő, így Brezsnyev korán akklimatizálódott a hanghatásokhoz :D

A Nyugati aluljáró, Deák tér és egyéb kellemes helyeken a khmm üzletemberektől minden legális és kevésbé legális eszköz beszerezhető, nem egyszer egymást ordítják túl, hogy tesó itt a petárda, nálam vegyed. Volt olyan, hogy meg is gyújtottak egyet demonstratív célzattal. Illetve vannak a sikoly rakéták/Katyusa telep ami pedig hurokpálcára ragasztott petárda, ami pukkan egyet és vége, de így már legális.

Új szavazás.

Az előző eredménye.
(A archímunot majd idővel befrissítem.)
c7EoqSf.png

Új szavazás.

Az előző eredménye.
ZdfWxfl.png

Már február közepe van, lassan lehetne csinálni egy "Kaptál-e idén fizetésemelést?" szavazást is...

A: nem
B: igen, 3,3 százalékot, mert inflációkövető a bérem
C: igen, az előírt 4%-kot mert minimálbérre vagyok bejelentve
D: igen, 3,3%-nál kevesebbet
E: igen, 3,3%-nál többet
F: igen, 10%-nál többet

• Tetszik
Reactions: fishbed
Már február közepe van, lassan lehetne csinálni egy "Kaptál-e idén fizetésemelést?" szavazást is...

Inkább úgy tennél fel, hogy az egy évvel ezelőttihez.

Olyan opció, hogy csökkent?

• Tetszik
Reactions: fishbed
...vagy egy olyan kérdést, hogy "beoltatnád-e magad" igen/nem/csak XY vakcinával.
Ha nem volt még...

...vagy egy olyan kérdést, hogy "beoltatnád-e magad" igen/nem/csak XY vakcinával.
Ha nem volt még...