M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jól látom, hogy a 16-20 év közötti cuccok ignorálva vannak?Új szavazás.
Quick poll
www.easypolls.net
Kocsit is.A használati tárgyba a kocsit is beleérted? Vagy csak a háztartási eszközöket?
(Nekem autó 19 éves, mosógép, hűtő kb. 15 évesek, a bútorok nagyrészt ennél is jóval régebbiek - jut eszembe ezek használati tárgyak? Anyáméknál, nyaralóban vannak sok évtizedes edények, evőeszközök, konyhai eszközök is, napi vagy alkalmi használatban)
Igen, jól, megint sikerült balfasznak lennem és elgépelni...Jól látom, hogy a 16-20 év közötti cuccok ignorálva vannak?
Bátyámnak, nekem is megvannak a régi szoc plédjeink. Mindketten használjuk őket, csak nem akarnak rongyolódni! Mindkettő bő 30-as már.Utána következő egy jó szocialsita kockás pléd.
A családi házas DEVI talajfűtésemmel kicsit szórakoztatóak a lehetőségként magadott számok....(évi 10k+)
Na ja, de ezért kérdez rá per hó per fő...A családi házas DEVI talajfűtésemmel kicsit szórakoztatóak a lehetőségként magadott számok....(évi 10k+)
Aki 2-est adott az Mbombét szeretne Kefírrel meg Challengerrel?Új szavazás.
Quick poll
www.easypolls.net
Aki 2-est adott az Mbombét szeretne Kefírrel meg Challengerrel?
Vagy csak felújított T-72-t Mig-29-cel?
leírhatnád hogy miért, engem érdekelne (abban a topikban persze)Én például 2-est adtam.
De nem akarok itt offolni vele, hogy miért.
Viszont attól függetlenül, hogy nem értek egyett a Zrínyi program sok döntésével, nem támadom azt a fórumon.
(Nem véletlenül nem írok a magyar vonatkozású topikokba)
Az a baj, hogy fölösleges vitát generálna. És mint írtam nem akarom szídni a beszerzést, mert örülök a fejlődésnek. Hiszen van fejlődés!leírhatnád hogy miért, engem érdekelne (abban a topikban persze)