UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

molnibalage

wolfram

Belinkelek egy videót és egy oldalt:

Volt már szó a fórumon arról a 3 videóról amit az USA nyilvánosságra hozott UFO ügyben. A sorozat első részében 2 pilóta is beszél arról a 2004-s észlelésről, mivel állításuk szerint ők voltak azok akik személyesen is látták a dolgot. Az egyik pilóta vállalja az arcát is.
Gondoltam hátha érdekel titeket :)

tomcat1

Szerencsére kaptam segítséget, így be tudtam tenni ide megnézhető formában.
Elég sok műsort láttam már, de Ezt meg az UFO-k Európa egén című műsort leszámítva nem láttam még hitelesnek tűnőt.
Az Ufó-akták: a katonai nyomozás lényegében a valódi X-akták :)
Az UFO-k Európa egén meg egy európai kék könyv projekt megfilmesesítve. :cool:
Szerintem ennél a két műsornál többet nem nagyon lehet jelenleg hozzá tenni a témához.

Ha már szó volt róla:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mivel UFO topic, ezért nem szégyellem belinkelni ide:

Ti ezt mivel magyaráznátok?

A videó alatt van egy másik videó is szintén erről a hölgyről, és szintén látható a dolog kb 1:19-től. A józan paraszti ész szerint a videók vagy utólag szerkesztettek vagy a hölgy nem, vagy nem teljesen ember.

A másik esetről a videó amin ugyanaz a hölgy van:

A kérdés inkább az, hogy a videón szerepló hölgy mivel magyarázza a dolgot. Ha ugyanis fake videókról van szó, akkor kell lennie egy eredetinek is amin nem látszik a dolog. Az interneten minden is megvan. Akinek van ideje, ért hozzá és érdekli az keresse meg az eredeti videót. Engem nagyon érdekelne. Ha pedig ez tényleg eredeti akkor ez egy lebukás.

Sajnos én nem vagyok profi ilyen dolgokban, gőzöm sincs, hogy lehetne rábukkani az eredeti félvételekre ha ezek nem azok. De ez a videó biztosan bejárta az internet minden konspirációs bugyrát, biztos vagyok benne, hogy az érintettek már nyilatkoztak, valamilyen módon reagáltak a dologra facebookon vagy egyéb helyen. A magyarázatukat is érdemes lenne megtalálni és lefordítani.

Hajrá!

A videó alatt van egy másik videó is szintén erről a hölgyről, és szintén látható a dolog kb 1:19-től. A józan paraszti ész szerint a videók vagy utólag szerkesztettek vagy a hölgy nem, vagy nem teljesen ember.

A kérdés inkább az, hogy a videón szerepló hölgy mivel magyarázza a dolgot. Ha ugyanis fake videókról van szó, akkor kell lennie egy eredetinek is amin nem látszik a dolog. Az interneten minden is megvan. Akinek van ideje, ért hozzá és érdekli az keresse meg az eredeti videót. Engem nagyon érdekelne. Ha pedig ez tényleg eredeti akkor ez egy lebukás.

Sajnos én nem vagyok profi ilyen dolgokban, gőzöm sincs, hogy lehetne rábukkani az eredeti félvételekre ha ezek nem azok. De ez a videó biztosan bejárta az internet minden konspirációs bugyrát, biztos vagyok benne, hogy az érintettek már nyilatkoztak, valamilyen módon reagáltak a dologra facebookon vagy egyéb helyen. A magyarázatukat is érdemes lenne megtalálni és lefordítani.

Hajrá!
Ez az eredeti:

E szerint, amit felraktak, szvsz nem fake.

Ha volt dolgotok már videó utóeffekteléssel, tudhatjátok, hogy ez alapszintű, mondhatni gagyi utómunka.
Régebben én ezt frame-enként csináltam, de ma már alakzatfelismerő algoritmusokkal utólag a kép egy konkrét részlete folyamatosan effektezhető, kockáról kockára.
Csak ki kell választani a kezdő és az utolsó képkockát és az adott részletet és mozogjon bárhogy is az (mondjuk egy szem), az folyamatában le lesz módosítva. Nem nagy ügy.

Kontaktlencse esetleg? Egyébként hasonlókat már évekkel ezelőtt posztolgattak.

Ha kontaktlencse lenne vagy bármi amit fényvisszaverődés okoz akkor nem pontosan ugyanakkor és ugyanolyan módon történne a második "pislogás". A fej nem pontosan szemből van a kamerának, mozog, ráadásul a szűkített írisz (vagy nem tudom minek nevezzem) tartja a helyzetét és méretét a másik szemben lévővel. Vagyis a fej aktuális helyzetétől, a mozgásától és a rá eső fény irányától teljesen függetlenül történik tökéletes szinkronban a második "pislogás", ráadásul úgy, hogy a szűkített írisz végig tartja a méretét és a függőleges helyzetét.

Ez vagy eredeti amit kimagyarázni lehetetlen, vagy utólag szerkesztett.

• Tetszik
Reactions: Shektor11
Ha volt dolgotok már videó utóeffekteléssel, tudhatjátok, hogy ez alapszintű, mondhatni gagyi utómunka.
Régebben én ezt frame-enként csináltam, de ma már alakzatfelismerő algoritmusokkal utólag a kép egy konkrét részlete folyamatosan effektezhető, kockáról kockára.
Csak ki kell választani a kezdő és az utolsó képkockát és az adott részletet és mozogjon bárhogy is az (mondjuk egy szem), az folyamatában le lesz módosítva. Nem nagy ügy.
Köszi, én még nem utóeffekteltem, szóval nem tudtam mi ez.

• Tetszik

Igen ez igaz. Kb egy 14 éves is megtudja csinálni ha van hozzá szoftvere. A kérdés, hogy eredeti-e a felvétel.

• Tetszik

Az ilyen szem az egy betegség tünete. Van mikor csak az egyik szem ilyen. Tán macskaszem a neve. Valami genetikai történet.

• Tetszik
Az ilyen szem az egy betegség tünete. Van mikor csak az egyik szem ilyen. Tán macskaszem a neve. Valami genetikai történet.

Ez nem igaz. Megnézted egyáltalán a videókat? Valóban létezik macskaszem szindróma, de az egy állandó elváltozás. A videóban, főleg a másodikban jól látható, egy pislogásra hasonlító effektus.

• Tetszik
A következő videó a földönkívüli élet és az egyházak kapcsolatával foglalkozik:

Hajrá!
Fárasztóak ezek a videók, majd az pont az orosz mesedélutános videóban reklámoznák magukat a gyíkemberek, hogy a retinájukat mutogatják. A félprofilú "pislogós" esetben kidudorodik a szem, a videó más részében ezt nem lehet tapasztalni, az egyébként szép arcú hölgynél

Fake az egész!

Hogy jobban szemléltessem egy másik videóban, az 1:40 után kétszer "pislog" lassítva és észre lehet venni az előző videóhoz való eltérést. Rossz volt az utómunkálat valamelyik vid. esetében. :D

Ezt a videót már linkeltétek, de össze kell hasonlítani a kettőt.

• Tetszik
Reactions: fip7