tomcat1
Szia!
Remélem tudsz nekem segíteni Az Ufó-akták: a katonai nyomozás fönn van valahol az interneten nézhető formában?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Torrent? Látom időközben meglett.tomcat1
Szia!
Remélem tudsz nekem segíteni Az Ufó-akták: a katonai nyomozás fönn van valahol az interneten nézhető formában?
Mivel UFO topic, ezért nem szégyellem belinkelni ide:
Ti ezt mivel magyaráznátok?
Ez az eredeti:A videó alatt van egy másik videó is szintén erről a hölgyről, és szintén látható a dolog kb 1:19-től. A józan paraszti ész szerint a videók vagy utólag szerkesztettek vagy a hölgy nem, vagy nem teljesen ember.
A másik esetről a videó amin ugyanaz a hölgy van:
A kérdés inkább az, hogy a videón szerepló hölgy mivel magyarázza a dolgot. Ha ugyanis fake videókról van szó, akkor kell lennie egy eredetinek is amin nem látszik a dolog. Az interneten minden is megvan. Akinek van ideje, ért hozzá és érdekli az keresse meg az eredeti videót. Engem nagyon érdekelne. Ha pedig ez tényleg eredeti akkor ez egy lebukás.
Sajnos én nem vagyok profi ilyen dolgokban, gőzöm sincs, hogy lehetne rábukkani az eredeti félvételekre ha ezek nem azok. De ez a videó biztosan bejárta az internet minden konspirációs bugyrát, biztos vagyok benne, hogy az érintettek már nyilatkoztak, valamilyen módon reagáltak a dologra facebookon vagy egyéb helyen. A magyarázatukat is érdemes lenne megtalálni és lefordítani.
Hajrá!
Elsőre elég ijesztő képessége van a hölgynek.
Kontaktlencse esetleg? Egyébként hasonlókat már évekkel ezelőtt posztolgattak.
Köszi, én még nem utóeffekteltem, szóval nem tudtam mi ez.Ha volt dolgotok már videó utóeffekteléssel, tudhatjátok, hogy ez alapszintű, mondhatni gagyi utómunka.
Régebben én ezt frame-enként csináltam, de ma már alakzatfelismerő algoritmusokkal utólag a kép egy konkrét részlete folyamatosan effektezhető, kockáról kockára.
Csak ki kell választani a kezdő és az utolsó képkockát és az adott részletet és mozogjon bárhogy is az (mondjuk egy szem), az folyamatában le lesz módosítva. Nem nagy ügy.
Ha volt dolgotok már videó utóeffekteléssel, tudhatjátok, hogy ez alapszintű, mondhatni gagyi utómunka.
Régebben én ezt frame-enként csináltam, de ma már alakzatfelismerő algoritmusokkal utólag a kép egy konkrét részlete folyamatosan effektezhető, kockáról kockára.
Csak ki kell választani a kezdő és az utolsó képkockát és az adott részletet és mozogjon bárhogy is az (mondjuk egy szem), az folyamatában le lesz módosítva. Nem nagy ügy.
Az ilyen szem az egy betegség tünete. Van mikor csak az egyik szem ilyen. Tán macskaszem a neve. Valami genetikai történet.Mivel UFO topic, ezért nem szégyellem belinkelni ide:
Ti ezt mivel magyaráznátok?
Az ilyen szem az egy betegség tünete. Van mikor csak az egyik szem ilyen. Tán macskaszem a neve. Valami genetikai történet.
Fárasztóak ezek a videók, majd az pont az orosz mesedélutános videóban reklámoznák magukat a gyíkemberek, hogy a retinájukat mutogatják. A félprofilú "pislogós" esetben kidudorodik a szem, a videó más részében ezt nem lehet tapasztalni, az egyébként szép arcú hölgynélA videó alatt van egy másik videó is szintén erről a hölgyről, és szintén látható a dolog kb 1:19-től. A józan paraszti ész szerint a videók vagy utólag szerkesztettek vagy a hölgy nem, vagy nem teljesen ember.
A másik esetről a videó amin ugyanaz a hölgy van:
A kérdés inkább az, hogy a videón szerepló hölgy mivel magyarázza a dolgot. Ha ugyanis fake videókról van szó, akkor kell lennie egy eredetinek is amin nem látszik a dolog. Az interneten minden is megvan. Akinek van ideje, ért hozzá és érdekli az keresse meg az eredeti videót. Engem nagyon érdekelne. Ha pedig ez tényleg eredeti akkor ez egy lebukás.
Sajnos én nem vagyok profi ilyen dolgokban, gőzöm sincs, hogy lehetne rábukkani az eredeti félvételekre ha ezek nem azok. De ez a videó biztosan bejárta az internet minden konspirációs bugyrát, biztos vagyok benne, hogy az érintettek már nyilatkoztak, valamilyen módon reagáltak a dologra facebookon vagy egyéb helyen. A magyarázatukat is érdemes lenne megtalálni és lefordítani.
Hajrá!