[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Bemásznak úgy hogy a tökig felfegyverzett rendőrkommandó sorozatlövő fegyverekkel ott áll a lépcsőházban?
A kapuban is ott álltak mégis bementek, csodás dolog a tömegpszcihózis mindenki azt hiszi tőle, hogy kurvára halhatatlan amíg valaki meg nem hal mégis.

Abszolút sikeresen. (És a csoportok tagjai akik többezres konferenciákat szerveznek a nézeteik megvitatására nyilván mind felbérelt titkossszolgák, nem csak simán agyilag visszamaradottak)
Amikor elindítasz egy mozgalmat, mondjuk most egy titkos szolgálat besegít, akik a jelszavaidra fogékonyak csatlakozni fognak hozzád, azután már öngerjesztő lesz a folyamat.
Offtopik de nézd meg gyúrcsótánynak is mennyi követője van, és a fiatalság köréből is egyre többen szimpatizálnak az aprófattyakkal újra. Személy szerint úgy voltam vele, ahogy kihal a őskomcsi nyugger réteg, úgy fogy majd el a politikai oldalról a fentebb említett család. Azután a probléma a nyugati típusú hitegetés szeretetbékeegyünkvirágot pártok megfékezése lett volna.

Fogva tartják már valahol, vagy egy katonai irányítóközpontból a mögötte állókkal aktívan cselekszik?
Külső támadás esetén most lenne egységesen koordinált válaszreakció?

Addig nem engedik el, amíg el nem indítja az Irán elleni háborút. Megteheti - még elnök :)

A kapuban is ott álltak mégis bementek, csodás dolog a tömegpszcihózis mindenki azt hiszi tőle, hogy kurvára halhatatlan amíg valaki meg nem hal mégis.

Sőt, igazából rögtön atomcsapást is kellett volna kérnie a saját helyzetére, biztos ami biztos.

Ne mentegessük már a nyilvánvaló hibát, volt egy full hülye ügynök aki nem igazán értette meg a szitut, a többiek hasonlót nem csináltak, és jééé, nem sérültek államtitkot, nem koncoltálták fel Bident sem, aki addigra jó eséllyel valami atombunker mélyén kuksolt. A faszi nem véletlenül lett felfüggesztve, és az sem véletlen, hogy a többi valahogy nem csinált ekkora baromságot.

Na jó, fejezzük ezt be!
Egyszerűen hihetetlen, hogy vannak akik helyeslik egy másik ember agyonlövését, konkrétan ebben a szituban.
A végén még nehogy oda lyukadjunk ki, HOGY NEM VOLT MÁS VÁLASZTÁSA!
Itt senki nem helyesli, ami történt, pusztán csak annyit akaratán elmagyarázni, hogy az USA-ban így működnek dolgok.

Jerusalem Post
arrow-areucle.svg
Opinion

Will Trump attack Iran before he leaves office? - opinion​

Trump could launch a limited strike against Iran’s nuclear sites but that still could deteriorate into a war. Even a symbolic attack on one of the sites might bring a rapid escalation.​

By EHUD EILAM
JANUARY 6, 2021 21:41

• Tetszik
Reactions: milagro
Jerusalem Post
arrow-areucle.svg
Opinion

Will Trump attack Iran before he leaves office? - opinion​

Trump could launch a limited strike against Iran’s nuclear sites but that still could deteriorate into a war. Even a symbolic attack on one of the sites might bring a rapid escalation.​

By EHUD EILAM
JANUARY 6, 2021 21:41

Szóval szerinted már Raven Rockban van és emiatt? :) :eek:
..
HOL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKE?

Donald Trump could declare war on Iran to keep hold of White House 'He's unpredictable'​

DONALD TRUMP could declare war on Iran in a last-ditch bid to keep hold of power and remain in the White House, according to a former counterterrorism and COVID task force adviser to Mike Pence.​

By SVAR NANAN-SEN
PUBLISHED: 07:47, Thu, Jan 7, 2021 | UPDATED: 10:14, Thu, Jan 7, 2021

Donald Trump could declare war on Iran to keep hold of White House 'He's unpredictable'​

DONALD TRUMP could declare war on Iran in a last-ditch bid to keep hold of power and remain in the White House, according to a former counterterrorism and COVID task force adviser to Mike Pence.​

By SVAR NANAN-SEN
PUBLISHED: 07:47, Thu, Jan 7, 2021 | UPDATED: 10:14, Thu, Jan 7, 2021

Van egyébként nagyobb katonai aktivitásra utaló jel?
Repülők, hajók?

Itt senki nem helyesli, ami történt, pusztán csak annyit akaratán elmagyarázni, hogy az USA-ban így működnek dolgok.
Igen, ezt részt is értem, sőt tudom is, említettem is, de mint ahogy ma már kb tizenkettedszer le kell írjam, nem általánosságban van szó a dolgokról, nem feltételezésekről van szó, hanem arról ami KONKRÉTAN látszik a videón.
Az hogy az USA-ban így működnek a dolgok vagy hogy hogyan működnek a dolgok, az engem itt Mo-n konkrétan nem érdekel.
Igazság szerint az sem, hogy erről egyesek itt hogyan gondolkodnak.

Mindenkinek jogában áll azt gondolnia, sőt még állítania is amit akar.
Nem számít, ezennel el is engedem.

• Tetszik
Reactions: ghullaire
Sőt, igazából rögtön atomcsapást is kellett volna kérnie a saját helyzetére, biztos ami biztos.

Ne mentegessük már a nyilvánvaló hibát, volt egy full hülye ügynök aki nem igazán értette meg a szitut, a többiek hasonlót nem csináltak, és jééé, nem sérültek államtitkot, nem koncoltálták fel Bident sem, aki addigra jó eséllyel valami atombunker mélyén kuksolt. A faszi nem véletlenül lett felfüggesztve, és az sem véletlen, hogy a többi valahogy nem csinált ekkora baromságot.
Hát esélyes, hogy befosott és elkúrta csak volt háttere is, hogy miért.

:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kössz! Ő az:
"Dr. Rónai Péter, az Amerikai Egyesült Államokban élő ügyvéd volt a Hit Rádió Középpont című műsorának a vendége. Az USA-ban zajló folyamatokról, a választások utáni helyzetről Joe Bidenről, Donald Trumpról, republikánusokról és demokratákról beszélgettünk."
..
A videót 8 órája tette ki amit linkeltem. Modern szólásszabadság:

Nem tudom betenni a képet. Egy capitoliumi képen, ahol mar pár öltönyös ferfi pisztolyt tart az ajtóra ahol épp betörni készülnek a tüntetők. Na ott a fegyveren látszik valamiféle piros-fehér matrica. Az mi lehet? Tudom, kép nélkül nehéz lesz.
KKio3pt.jpg

Szerintem egyszerűen csak arra szolgál, hogy megkülönböztesse a civil ruhás capitoliumi rendőröket másoktól éles helyzetben.
Izraelben szokták még a rendőrök néha így csinálni, sárga csíkkal:
000_Nic6493388.jpg

A videót 8 órája tette ki amit linkeltem. Modern szólásszabadság:

Viszont, ha elbukik a puccs, mert vannak akik még mindig az elnök mögött állnak akkor az eszkimónak (had)bíróság előtt a helye, meg az egész high-tech hóbelevancnak!
..
Ha győznek a puccsisták, akkor meg CW 2.0 esélyes!
Na ezek után tereljék majd a redneckeket vakcináztatásra. :D

• Imádom
Reactions: Morishima