Járványok, fertőzések (humán)

hetfa-koronavirus-modell-harmadik-kep-210211-431438.png

..
hetfa-koronavirus-modell-negyedik-kep-210211-431436.png

• Tetszik
Reactions: SilvioD
  • Dühítő
Reactions: Miskolci Ogre
Milyen meglepő, hogy a vakcinagyártók szerint bizony itt évente 2x8 milliárd (de lehet 4x8) vakcinát meg kell venni tőlük, legalább 10 éven át:)
Mi a meglepő benne! Örülhetünk, hogy eddig ilyen jól megúsztuk, nem evidencia ugyanis, hogy egy vírus idővel megszelídül, csak statisztikai tény. Abba a megszelídülésbe simán becsúsznak sokszorosan fertőzőbb vagy éppen halálosabb mutációk! Ahogy -mint látjuk- a tartós védettség sem.

Mi a meglepő benne! Örülhetünk, hogy eddig ilyen jól megúsztuk, nem evidencia ugyanis, hogy egy vírus idővel megszelídül, csak statisztikai tény. Abba a megszelídülésbe simán becsúsznak sokszorosan fertőzőbb vagy éppen halálosabb mutációk! Ahogy -mint látjuk- a tartós védettség sem.

Tudsz mondani olyan vírust ami egyre fertőzőbb, halálosabb és kezelhetetlen lett idővel? Pláne koronavírust...

Neked az influenza komoly társadalmi problémákat okozó, kezelhetetlen járvány?
Néhány emberöltőként jön egy sokmilliós globális halálozást produkáló mutációja és néhány száz évenként az emberiség egész százalékát is magával viszi.

Egy spanyolnátha szintű mutációnak ma negyedmilliárd halottja is lenne! Nem véletlen a figyelem minden influenza mutációnál, hanem mert ez egy időzített bomba. Akárcsak a koronavírusok!

Nem véletlen a figyelem minden influenza mutációnál, hanem mert ez egy időzített bomba. Akárcsak a koronavírusok, de ez utóbbi eddig alig exponálta magát, ám képes MERS szintű halálozást (30%) is produkálni, míg a COVID törzs meg brutál sebességgel terjedni, szóval ne aludj nyugodtan!

• Tetszik
Reactions: Leonidas and hlln
Nem véletlen a figyelem minden influenza mutációnál, hanem mert ez egy időzített bomba. Akárcsak a koronavírusok, de ez utóbbi eddig alig exponálta magát, ám képes MERS szintű halálozást (30%) is produkálni, míg a COVID törzs meg brutál sebességgel terjedni, szóval ne aludj nyugodtan!

A topikba írok nagy része rákban fog meghalni, egy részük korábban mint ahogy igazságos lenne. Ettől függetlenül nyugodtan alszanak. Tegyél így te is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
"Egész életemben ilyet kaptam..."
Soha életében nem kapott ilyen vakcinát. Másmilyen oroszt se sokat. Pláne nem egész életében.
Ráadásul eddig a Szputnyik mennyisége jelképesnek is alig mondható a több százezer nyugati adag mellett.

• Tetszik
Reactions: Bleroka and bel
"Egész életemben ilyet kaptam..."
Soha életében nem kapott ilyen vakcinát. Másmilyen oroszt se sokat. Pláne nem egész életében.
Ráadásul eddig a Szputnyik mennyisége jelképesnek is alig mondható a több százezer nyugati adag mellett.
Most ez az irányvonal, ezt kell mondani függetlenül a valóságtól.

Biztos vagyok benne, hogy Ő sem tudja, hogy a valóságban milyen oltásokat kapott. Az én oltási könyvemben nincs benne a gyártó ország, csak hogy mi ellen kaptam.

Tudsz mondani olyan vírust ami egyre fertőzőbb, halálosabb és kezelhetetlen lett idővel? Pláne koronavírust...
Tudok !!! Na erre varrjál gombot !!! Akkor most mi van ??? :eek::D:D:p

Amerikában pusztított a vadon élő pumák között egy vírus, ami hozzávetőlegesen 100%-os halálozást okozott közöttük. Úgy becsülték, hogy a teljes puma állományt ki fogja irtani, vagyis a puma amerikában kipusztul. Nem sikerült neki, mert kb. 10% maradt a pumák állományából amikor kipusztult a vírus. Túl messze voltak már az egyedek egymástól. Na most ezt vetítsd át az emberiségre !!! Bármikor jöhet egy olyan jól terjedő mutáns ami teljes mortalítást okoz. Ez kb. úgy állna meg mint a pumákat szó szerint megtizedelő vírus ! Igen, van olyan vírus mutáció, ami önpusztítóvá válik, de előtte szinte kiirtja a teljes állományt amit megfertőz. Utána lehet nézni a pumákat majdnem kipusztító vírusnak, valós !!! Ez volt az első ilyen eset, aminek a szörnyű pusztítását a virológusok online egyenes adásban nézhették végig !!!! Azt mindenki tudta hogy elméletileg ez is lehetséges, nem csak a megszelídülés !

Kéne még tanulnod rengeteget ha okoskodni akarsz, mert vírus témában egyenlőre még az analfabéták közé tartozol ! :eek::D:D:p:cool: Én megmondtam sokkal korábban, hogy a nagy esetszámmal szinte biztosan jönnek a mutánsok, tehát "Damoklész kardja" szinte biztosan a fejünkre fog esni !!! Ez a mostani agresszívebb mutánsok idején még mindig csak kicsi sérólést okozott !!! Csak ne legyen ennél rosszabb mutáns ! Persze ezt senki nem garantálhatja !!! Ki kell irtani, más megoldás NINCS !!!

Szóval okoska tanuljál még sokat a vírusokról ha tanácsot akarsz még adni ! Ez a felelés egyenlőre akkora karó, hogy kilóg a naplóból !!! Leülhetsz ! :p:cool:

• Tetszik
Reactions: bel

Hogy mik vannak ? Nem zörög a haraszt ha a .............

• Tetszik
Reactions: Kim Philby