[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Bár nem ismerem a történetet, és lehet hogy így van meg az is lehet hogy nem, én is halottam már magamról vad dolgokat amiről én sem tudtam, de igazából pénzből csinált akkor még több pénzt. Ha az éppen aktuális kormányközeli milliárdosokat tömik ki az is baj mert azt mondják hogy nemzetközi versenyben elbuknak, ami sajnos valóban reális lehet, itt meg felépítettek egy sikeresen terjeszkedő nemzetközi céget.
Lehetsz te hófehér gáncstalan vállalkozó, de tudod mi leszel akkor? Ideges..., nem azt mondom lopni csalni kell, de egy kis talpraesettség nem árt.

A fentiek továbbra is állnak, jobb lenen ha nem létezne a cég és a haszon amit létrehoz egy másik országba vándorol?
A kettőt külön kell választani amit leírtam az tény de mint már korábban említettem amit létrehoztak az elismerésre méltó.

Meanwhile...

FOX 5 New York: NYPD uses robot dog during police operation.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ilyesmire persze van penz, mert ugye "orzi es vedi a rendort", orbakolja a vilag legocskabb-legatlatszobb kozhelyeit nemcsak a riporter, de a hombarfeju rendorberenc riportalany is... ez tokeltes pelda nem csak az elmeroggyant NYPDre, de a lakajmediara is.

Semmilyen releváns tényt nem állítottál, csak a hangulatkeltő proliskodást nyomod. Ja, meg a másikat szorítod ki a magyarságból mikor rákérdez a bődületes marhaságaidra.
Olyan vagy mint egy gyerek, de abból is a gyp-s fajta.
A hozzászólások azon részére nem válaszolsz ami megcáfolna téged. Csak nyomod a személyeskedést és elefántot játszol a porcelánboltban. Az általad írd jelzők tökéletesen illenek rád. Kiegészítve azzal, hogy iszonyatosan elfogult, szemellenzős vagy.

• Tetszik
Reactions: krisss
Érdekes. Magyarországon is van 2 amerikai bázis a videó térképe szerint. Nyíregyháza és Debrecen... :eek:
Ja pápát meg kihagyta, bár 8:15-től arról beszél, hogy a pontok többsége nem pontosan oda van helyezve ahol a bázis található.
Ha tippelnem kellene akkor netes anyagból dolgozik, a nálunk lévő két random pötty pedig Pápa és Taszár lenne, viszont az utóbbi már jó pár éve nincs partyban.

Ja pápát meg kihagyta, bár 8:15-től arról beszél, hogy a pontok többsége nem pontosan oda van helyezve ahol a bázis található.
Ha tippelnem kellene akkor netes anyagból dolgozik, a nálunk lévő két random pötty pedig Pápa és Taszár lenne, viszont az utóbbi már jó pár éve nincs partyban.

Igen, csak azt még el tudom képzelni, hogy véletlenül odébbtolta a pöttyöket és nem pontosan oda tette, ahová valók. Viszont az már kevésbé valószínű, hogy véletlenül 2 darab pöttyöt egymáshoz képesti elhelyezkedésben úgy tegyen rossz helyre, ahogyan Nyíregyháza és Debrecen helyezkednek el egymáshoz képest.