T
Törölt tag
Guest
Kiváncsi lennék az miért jó?akkor valami értelmezhető vérminta mennyiséggel megcsináljanak tesztet, hogy a populáció mekkora részében van antiest.
De tényleg, már érdekel. Egyszerűen nem tudom felfogni...
Kiváncsi lennék az miért jó?akkor valami értelmezhető vérminta mennyiséggel megcsináljanak tesztet, hogy a populáció mekkora részében van antiest.
Szerintem meg egy egyszerű titerteszt, és fogalmunk sincs róla, hogy a közepes vagy a gyenge titer eredmény egyáltalán ad-e védelmet, viszont az eredményt kiküldik a totálisan síkhülye betegnek, aki meg lelkesen rohan kirándulni, meg gangelni, mert hehe ott az ellenanyag, őt ne korlátozzák....Megérzés, de az ellenanyag vérteszt erős bizonytalanságot hordoz, azoknál akik átestek a covidon enyhe tünetekkel vagy tünetmentesen. 1-2 hónap után nincs elég ellenanyag a szerveztükben. Ez alapján feltételezem, hogy nagyobb volt a tavaszi fertőzöttség is, de igy nem kimutatható.
A nejemnek mindkét gyorstesztje negatív lett, pedig már covidos volt. Csak a pcr mutatta ki. Oltás. És kész.Szerintem meg egy egyszerű titerteszt, és fogalmunk sincs róla, hogy a közepes vagy a gyenge titer eredmény egyáltalán ad-e védelmet, viszont az eredményt kiküldik a totálisan síkhülye betegnek, aki meg lelkesen rohan kirándulni, meg gangelni, mert hehe ott az ellenanyag, őt ne korlátozzák....
Mert amúgy enélkül is tragikus a népek hozzáállása. Ma Szentendrén volt dolgom, és Pomázig tömve volt a hév kirándulókkal. Maszk mondjuk nagyjából volt...
A Honvéd covid intenzíves. A legelső riport.A nejemnek mindkét gyorstesztje negatív lett, pedig már covidos volt. Csak a pcr mutatta ki. Oltás. És kész.
De javaslom ezt a riportot nézzétek meg!
![]()
Ma este, 2021.02.27-i adás
mediaklikk.hu
Én is atrazenecat kaptam.Astra tényleg 22% védettséget ad az afrikai mutáns ellen? Ma olvastam, egyelőre nem hiszem el. Full Bulgáriát azzal oltják ...
Egyébként egy elég megkérdőjelezhető teszt alapján jött ki ez a rossz eredmény. Sem a beoltott, sem pedig a kontroll csoportból nem került senki kórházba. Mindkét csoportban csak enyhe esetek fordultak elő.428599 fertőzött (+4469)424130 fertőzött (+4948)
5282 kórházban (+255)
482 lélegeztetőgépen (+31)
89537 aktív eset (+3049)
319691 gyógyult (+1792)
14902 elhunyt (+107)
563601 (244407) kapott oltást (+42318, +3785)
3632712 mintavétel (+27814)
37658 hatósági házi karanténban (+2355)
![]()
Természetesen, nem létező vizsgálatok alapján bármit lehet állítani. - Ez a gond a kínai vakcinával is...!!!A többi gyártó meg laborvizsgálatok alapján állítja, hogy jó a vakcinájuk a dél-afrikai variáns ellen.

Én is atrazenecat kaptam.Egyébként egy elég megkérdőjelezhető teszt alapján jött ki ez a rossz eredmény. Sem a beoltott, sem pedig a kontroll csoportból nem került senki kórházba. Mindkét csoportban csak enyhe esetek fordultak elő.
A többi gyártó meg laborvizsgálatok alapján állitja hogy jó a vakcinájuk a délafrikai variáns ellen.
Astra tényleg 22% védettséget ad az afrikai mutáns ellen? Ma olvastam, egyelőre nem hiszem el. Full Bulgáriát azzal oltják ...
Egyetértek. A kínai kapcsán is papíron elhiszem amit írsz, meg más is, viszont attól még, hogy az EUban, ahol még az uborka görbületét is mérték volna mást hívunk "nincsnek", mint a kínaiaknál.Természetesen, nem létező vizsgálatok alapján bármit lehet állítani. - Ez a gond a kínai vakcinával is...!!!![]()
![]()
![]()
Akkor ennyi.Dé-Afrikában február 8-cal leálltak a beadásával, mert hatástalannak bizonyult.

Kiváncsi lennék az miért jó?
De tényleg, már érdekel. Egyszerűen nem tudom felfogni...
"LENGYELORSZÁGBAN AZ OLTÁSI FOLYAMATOT A JÖVŐBEN AZ FOGJA NEHEZÍTENI, HOGY GEOPOLITIKAI ÉS TÖRTÉNELMI OKOK, ILLETVE MÚLTBELI SÉRELMEK MIATT VARSÓ NEM KÍVÁN SEM OROSZ, SEM KÍNAI VAKCINÁT VÁSÁROLNI."BezzegChile, bezzegSzerbia!
![]()
Ez lett az eredménye Brüsszel katasztrofális vakcinabeszerzésének - ORIGO
Friss hÃrek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hÃrekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Merkely meglehetősen okos, jófej doki.Elvileg kiderülne, hogy pl. Merkely hasraütésen kívül alapozta-e valamire azokat a kijelentéseit, hogy a magyar lakosság 40-50%-a átesett a fertőzésen.
2 hét leállás országos elégedetlenséget szülne. A hangadók szintjén nincs virus, max. nátha. Ehhez gyávák a kormányok. Arra sincs sajnos garancia, hogy 2 hét elég lenne. Az emberek hozzáállásán múlna, ami mutat némi rizikót. Saját heti tapasztalat. Óvónők sem hordják a maszkot. Gyerekzsúr, farsang szervezése vadidegen gyerekekkel. Oltásra nem regisztrálunk, mert csak sós vizet szúrnak belénk. Stb.
Nem akarok alapból senkinek rosszat, de az ilyen hülyéket ijessze meg rendesen a Covid élesben. Aztán visszajátszanám nekik a mai beszélgetésünk. Rohadt fárasztó ennyi ökörséget látni és hallgatni.
Mi történik itthon?428599 fertőzött (+4469)
5482 kórházban (+200)
524 lélegeztetőgépen (+42)
92497 aktív eset (+2960)
321128 gyógyult (+1437)
14974 elhunyt (+72)
677682 (249499) kapott oltást (+114081, +5092)
3660342 mintavétel (+27630)
33353 hatósági házi karanténban (-4305)
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..