[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

"Nem alapítunk új pártot. Miénk a Republikánus Párt, amely egységes lesz és erősebb, mint valaha" - mondta Donald Trump volt amerikai elnök vasárnap, a Konzervatív Politikai Akciócsoport (CPAC) nevű szervezet éves konferenciáján a floridai Orlandoban."
---
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"Nem alapítunk új pártot. Miénk a Republikánus Párt, amely egységes lesz és erősebb, mint valaha" - mondta Donald Trump volt amerikai elnök vasárnap, a Konzervatív Politikai Akciócsoport (CPAC) nevű szervezet éves konferenciáján a floridai Orlandoban."
---
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jóska b+, a szavazó rendszert alakítsátok át.....

Igen, az bizony hazaárulás volt.
Igen, simán lehet annak tekinteni. Ugyanakkor ha nem mennek bele, elvileg volt ellenkezés, akkor azonnali hatállyal vesztettük volna el a demokráciánkat, az egészet és lettek volna kénytelenek arra hivatkozva a legggnagyobb sajnálatuk közben bevonulni, hogy visszaállítsák. A nemleges választ az oroszoknak való kedvezéssel vádolták, szóval sejtheted.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Igen, az bizony hazaárulás volt.

Én sem értem mi szükség volt rá, de legalább vissza lehet mondani, ha esetleg Biden el akarná hozni nekünk a demokráciát.
A Jobbik (91%) még a Fidesznél (87%) is nagyobb arányban szavazta meg. o_O

A volt CIA-főnök új elméletet tesz közzé a JFK-gyilkosságról

Ez a pofa a Clinton alatt volt CIA főnök és a társszerző Ion Mihai Pacepa a román titkosszolgálat volt vezetője, az elmélet szerint a szovjetek, oroszok tökmindegy mert egybe van mosva a kettő (Hruscsov meg amúgy is ukrán volt) szervezték a merényletet.
"The new book, seen by The New York Post, claims that Lee Harvey Oswald was instructed by Soviet leader Nikita Khrushchev to assassinate President Kennedy."

Operation Dragon: Inside the Kremlin's Secret War on America​

Gyúrják a népet egy oroszellenes háborúra
Ha már USA és az ő nagyrabecsült háborúi:

• Tetszik
Reactions: zeal and fip7
Én sem értem mi szükség volt rá, de legalább vissza lehet mondani, ha esetleg Biden el akarná hozni nekünk a demokráciát.
A Jobbik (91%) még a Fidesznél (87%) is nagyobb arányban szavazta meg. o_O

Szerintem 10 évig nem lehet visszamondani és 10 év után ha lemondjuk, akkor is érvényben marad még 1 évig:

"E Megállapodás egy kezdeti tíz (10) éves időtartamra jön létre. A Megállapodás e kezdeti időtartamot követően is hatályban marad, azonban bármelyik fél felmondhatja egy (1) éves határidővel."

• Tetszik
Reactions: zeal and Pogány
Kalifornia Összeomlik
Fene tudja, en a mai videohivas alatt azert csereltem volna a cali teammel, ahogy rovidgatyaban, a kertre nyitott ajtaju "dolgozoszobabol" jelentkeztek be, amig letudtuk a Trellos igazitgatast, addig megsultek a kertben a grillen az ebedhez a husok... en kozben fejfajast kaptam meg nyitott ablakok mellett is a nalunk tulfuttatott futestol, mikozben az ablakon kinezve a 12 C ellenere is hokupacokat latok az utcaban. :)

Na kezdik a hülyeséget...
A szomszédos Kanada mondjuk kétségkívül jól fog járni.
---
"Hétfőn a demokraták bemutattak egy törvényjavaslatot, amely 2%-os vagyonadót vetne ki az évi 50 millió dollár fölötti vagyonnal rendelkező háztartásokra. A javaslat előterjesztői között volt Elizabeth Warren, aki már régóta szorgalmazza a vagyonadó bevezetést az Egyesült Államokban."

Na kezdik a hülyeséget...
A szomszédos Kanada mondjuk kétségkívül jól fog járni.
---
"Hétfőn a demokraták bemutattak egy törvényjavaslatot, amely 2%-os vagyonadót vetne ki az évi 50 millió dollár fölötti vagyonnal rendelkező háztartásokra. A javaslat előterjesztői között volt Elizabeth Warren, aki már régóta szorgalmazza a vagyonadó bevezetést az Egyesült Államokban."

Ez mondjuk nagyon nem lenne hülyeség.

• Tetszik
Reactions: Lord Gazember
Miért is?
(Beszednek ugyan egy nagyobb összeget, de fokozatosan "eltüntetik" majd a megadóztatandó vagyont azok a gazdagok, akik tudják. Szerintem Kanadába sok pénz fog átmozogni emiatt... Butaság!)

Csinálják úgy, hogy ne tudják eltüntetni.

Amcsiknál Reagen óta szemérmetlenül nagy vagyonok gyűltek össze a felső 1/10 százalék zsebében, és az azótta eltelt 40 év nem igazolta vissza, hogy ez a pénz a gazdaságba visszaforogva lecsorogna a középosztályhoz/munkásosztályhoz.

Csinálják úgy, hogy ne tudják eltüntetni.

Amcsiknál Reagen óta szemérmetlenül nagy vagyonok gyűltek össze a felső 1/10 százalék zsebében, és az azótta eltelt 40 év nem igazolta vissza, hogy ez a pénz a gazdaságba visszaforogva lecsorogna a középosztályhoz/munkásosztályhoz.
Nem tudod úgy csinálni!
Senkit sem tilthatsz el attól, hogy eladjon valamit, majd az ellenértéket befektesse pl. Torontóban! Butaság és hibás megközelítés. Ideig-óráig hoz többletbevételt, de egyébként kedvezőtlen folyamatokat indít be! Minden vagyonadóval ez a baj! Sokkal okosabb valamilyen gazdasági folyamatot adóztatni,nem a végeredményt, ami eltüntethető/láthatatlanná tehető könnyedén!
De nekem ugyan mindegy...

• Tetszik
Reactions: fip7 and Morishima
Nem tudod úgy csinálni!
Senkit sem tilthatsz el attól, hogy eladjon valamit, majd az ellenértéket befektesse pl. Torontóban! Butaság és hibás megközelítés. Ideig-óráig hoz többletbevételt, de egyébként kedvezőtlen folyamatokat indít be! Minden vagyonadóval ez a baj! Sokkal okosabb valamilyen gazdasági folyamatot adóztatni,nem a végeredményt, ami eltüntethető/láthatatlanná tehető könnyedén!
De nekem ugyan mindegy...

Dehogynem. Főleg ha te vagy Amerika.

Csak épp nincs rá törvényhozói szándék.

Amúgy ez ha jól olvastam jövedelemalapú adó lesz.