Ok, hogy nálunk minden faluban van kocsma meg templom, de hogy a japók nem tudnak a régi nevektől elvonatkoztatni...Mogami lesz a neve az új fregatt osztály első tagjának.
Ezt hívják hagyományörzésnek. A japán fegyvernemek közül messze a flotta áll az élen, nagyon sok hagyományt megőriztek és ápolnak a Császári Haditengerészet idejéből.Ok, hogy nálunk minden faluban van kocsma meg templom, de hogy a japók nem tudnak a régi nevektől elvonatkoztatni...
Majd jön sorba a Kirishima, Yamato....
Kirishima már 20 éve van, a második Kongo-osztályú AEGIS romboló kapta a nevet.Majd jön sorba a Kirishima, Yamato....

Háát pont ez a furcsa. Szerintem fél Európa felhúzná a szemöldökét, amennyiben a németek a következő rombolóik valamelyikét Bismarcknak, vagy Tirpiz-nek neveznék el.Ezt hívják hagyományörzésnek. A japán fegyvernemek közül messze a flotta áll az élen, nagyon sok hagyományt megőriztek és ápolnak a Császári Haditengerészet idejéből.

Húzzák.Háát pont ez a furcsa. Szerintem fél Európa felhúzná a szemöldökét, amennyiben a németek a következő rombolóik valamelyikét Bismarcknak, vagy Tirpiz-nek neveznék el.![]()
Egyrészt nem sok közük lenne hozzá, másrészt ezeknek a neveknek semmi közük a nácikhoz. Hitler nevű hajó az nyilván már más lenne.Hát a japanok meg pont leszarnak mindenkit,nem lett egy komplexusos túlkompenzáló népség belőlük a világháború után.Háát pont ez a furcsa. Szerintem fél Európa felhúzná a szemöldökét, amennyiben a németek a következő rombolóik valamelyikét Bismarcknak, vagy Tirpiz-nek neveznék el.![]()
Ugye csak viccelsz!Hát a japanok meg pont leszarnak mindenkit,nem lett egy komplexusos túlkompenzáló népség belőlük a világháború után.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..