Ami kocka azt gurítják,
Ami gömb azt viszik
És két út között a legrövidebb távolság a járhatatlan!
Ami gömb azt viszik
Én a gurulós bőröndöt szinte mindig a fülénél fogva viszem, mert egyszerűen kellemetlenül ráz, és elakad mindenben. Lazán kézben víve sem rokkanok bele, de legalább nem kellemetlenkedik a pöttöm kerekei miatt...Ami kocka azt gurítják,
Ami gömb azt viszik
![]()
amúgy üresen kurva hangos az a vacak, az útburkolat meg ha jól látom nem épp friss mestermunka, szal nem csodálom hogy inkább ezt a módját választották ...Ami kocka azt gurítják,
Ami gömb azt viszik
![]()

Szigorúan piros arannyal?A párizsis, trapistás zsemle az szent dolog.
Mâjaskonzerv, tejfel, kifli.....Szerintem hideg csomag
Biztos a hosszú bevetés miatt![]()

Szerintem hideg csomag
Biztos a hosszú bevetés miatt![]()

)
A képenk alapján ez valójában egy rendkívül progresszív nemi átalakító gép, csak repülőnek van álcázva.

Basszus, már elkezdtem belinkelni a hírt, miszerint az angolok átvesznek 12 db B-1B-t az USAF-tól, Lancelot néven, amikor leesett, hogy hányadika van.![]()

Négy éve az állami média csont nélkül átvette és le is adta, hogy a csehek repülőgép-hordozót építenek...Basszus, már elkezdtem belinkelni a hírt, miszerint az angolok átvesznek 12 db B-1B-t az USAF-tól, Lancelot néven, amikor leesett, hogy hányadika van.![]()
vagy csak egyszerű hajnövesztőszerA képenk alapján ez valójában egy rendkívül progresszív nemi átalakító gép, csak repülőnek van álcázva.![]()

Az én verzióm jobb.vagy csak egyszerű hajnövesztőszer![]()

Okés!Az én verzióm jobb.![]()

Négy éve az állami média csont nélkül átvette és le is adta, hogy a csehek repülőgép-hordozót építenek...
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..