Járványok, fertőzések (humán)

Próbáld már felfogni, hogy ezek önbevallás alapján jelentett adatokból képzett grafikonok! Pillanatkép ráadásul!
S mint az látható volt, köszönő viszonyban sincs a valósággal!
..
(Pár országban kijöttek már az idei első hónap - 2021. január - halálozási adatai. Lehet, hogy csinálok egy listát abból, összevetve azzal, amit lejelentettek koronavírus halottaknak. Döbbenetes különbségek vannak!)
..
Egyébként, Magyarországon idén februárban kevesebben haltak meg, mint tavaly, amikor nem volt koronavírus!

Én csak azt szeretném megtudni, hogy az üzletekben hogy oldják majd meg a 10 négyzetméter per fő elkülönítést, mert pl. a péksüteményeknél sose lesz annyi, tehát hiába korlátozzák a kosarak számát. - Pláne, hogy a kosárért álló sorban SEM lesz meg a 10 négyzetméter per fő távolság, tehát mindenki fertőz mindenkit...!!!

Tényleg, ki talál ki ilyen hülyeséget...?!?

Szerda, szolnoki Auchan. Kifli/zsömle és hasonlók.

5 vevőből egy sem használta a kib* szedőkanalat, pedig volt belőlük rendesen, mindegyik tárolóra jutott egy.

• Szomorú
Reactions: bel
Próbáld már felfogni, hogy ezek önbevallás alapján jelentett adatokból képzett grafikonok! Pillanatkép ráadásul!
S mint az látható volt, köszönő viszonyban sincs a valósággal!
..
(Pár országban kijöttek már az idei első hónap - 2021. január - halálozási adatai. Lehet, hogy csinálok egy listát abból, összevetve azzal, amit lejelentettek koronavírus halottaknak. Döbbenetes különbségek vannak!)
..
Egyébként, Magyarországon idén februárban kevesebben haltak meg, mint tavaly, amikor nem volt koronavírus!

Akkor gondolom csak véletlenül jönnek már több mint egy hete olyan beszámolók a magyar kórházakból, miszerint már apokaliptikus állapotok vannak.

Akkor gondolom csak véletlenül jönnek már több mint egy hete olyan beszámolók a magyar kórházakból, miszerint már apokaliptikus állapotok vannak.
Ezt mire írod?
Óriási leterheltség van, igen!
(Amit írtam, azt arra írtam, hogy fölösleges hamis grafikonokkal "kampányolni", és kéjesen azon élvezkedni, hogy lám-lám az "Orbán vezette Magyarország" a legrosszabb az EU-ban. Mert körülbelül ez volt a kicsengése annak, amit bedobtál!)
..
Ami biztos, hogy jövő ilyenkorra látni fogjuk, hogy ki hogyan élte túl 2021-et!
Remélem, Te leszel majd az, aki elsőként bedobja az összesítést 2021-ről!

Csak évtizedes távlatban optimista:

• Tetszik
Reactions: bel
Ehh... Annyira biztos voltam benne, azért is írtam tegnap, hogy remélem számítottak rá...
Mindig ez van, kiraknak bármilyen új contentet, és jön a Sorosista kibertámadás! :D Közröhely :D (hogy nem gondolnak rá, hogy kapacitást vagy CDN-t allokáljanak erre, amikor országos bejelentést tesznek, hogy valami mostantól elérhető a neten - amúgy láthatóan visszavettek minden sallangot, hogy kicsi legyen az erőforrásigénye, de ma ez már kevés)

Én csak azt szeretném megtudni, hogy az üzletekben hogy oldják majd meg a 10 négyzetméter per fő elkülönítést, mert pl. a péksüteményeknél sose lesz annyi, tehát hiába korlátozzák a kosarak számát. - Pláne, hogy a kosárért álló sorban SEM lesz meg a 10 négyzetméter per fő távolság, tehát mindenki fertőz mindenkit...!!!

Tényleg, ki talál ki ilyen hülyeséget...?!?
Ez most komoly? :confused:
Egyszerű fajlagosított érték (fizika és egyéb term.tudományok), adott méretű üzlethelyiségbe beengedhető népek számszerűsítése.
Tök egyszerűen, átlagos "népsűrűség" területre átlagolva.

• Vicces
Reactions: formosa1
Most mondják a tájékoztatón, hogy terheléses támadás érte a honlapot. (Már megint.) Mondjuk nagyjából ki lehet találni, hogy ki a megrendelő. :oops:
Titkossas szolgálatok és cyber-csapat hol a .gr3*..-ban van ilyenkor, meg amikor a sokadik ilyen után sem készülnek fel a sok+1-re!!!

Kezd nagyon puha-pöcs lenni (túl)sok dolog, ott is, ahol valójában az illetékeseknek a sarkukra kellene állni!

...most még 1,5 évig nem mernek semmi teljesítést számonkérni a kib@szott választás miatt?

...így meg ezért fogják elbukni!!!

Nem jó a tendencia!!!
"Nem tetszik!"

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Szakács Árpád cikke a nagyváradi doktornőről, aki szerint a hivatalos protokoll emberek haláláért felelős:
https://www.erdely.ma/a-nagyvaradi-...SUyU4DjfjEmRGEOh3agYd_YWyPBNvFIE5IQx15FK-xCIQ
"A koronavírussal kapcsolatos orvosi protokollok az elmúlt napokban igencsak a figyelem középpontjába kerültek, főként annak köszönhetően, hogy Flavia Groşan nagyváradi tüdőgyógyász a hivatalos eljárástól eltérő szakmai véleményt fogalmazott meg. Akit érdekel, itt részletesen elolvashatja. Az erdélyi magyar sajtóban ugyanis erre nem nagyon volt lehetőség, első körben a szerkesztőségek nagy része elhallgatta az esetet, majd miután egész Romániában mindenki erről beszélt, a szakmai szabályokat felrúgva, a legpitiánerebb revolversajtó módszereivel belekezdtek a nagyváradi doktornő lejáratásába."

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Szerda, szolnoki Auchan. Kifli/zsömle és hasonlók.

5 vevőből egy sem használta a kib* szedőkanalat, pedig volt belőlük rendesen, mindegyik tárolóra jutott egy.

Megmondom őszintén, én sem használom a kitett szedőkanalat. Lehet érte ide lőni, vállalom.
Az oka pedig az, hogy meggyőződésem, hogy a szedőkanál megfogandó része lényegesen koszosabb, mint az én kezem. És azt, hogy én mit fogdostam, azt tudom, hogy előtte ki más fogdosta a szedőkanalat, azt nem.
Egyébként meg kínosan ügyelek arra, hogy csak ahhoz a pékáruhoz érjek hozzá, amit kiveszek magamnak. A többi ami ottmarad, ahhoz én nem értem hozzá, kicsit sem. (Ha véletlenül mégis, azt mindig megveszem, így vettem tegnap "kényszerűségből" 2 pogácsát 1 helyett...)

Szerintem csak annyi lesz, hogy az eladótér méretét elosztják tízzel és egyszerre annyi embert engednek be. Az, hogy bent bébikompszerű távtartókban kerülgetik egymást kínosan ügyelve a távolságra, vagy lakodalmas-vonatozósat játszanak a sorok közt, a kutyát nem fogja érdekelni.
Nem tufom, mi olyan nehéz ebben. Aki ezt nem kepes felfogni, annak a IQ-ja kb fagypont körül van. Nincs betiltva a gondolkozâs.