[HUN] Airbus Helicopters H145M HForce

Látogatás Szolnokon:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

25:05-nél:
"a Dandártábornok nem csak a bázison tartja fontosnak az utánpótlás képzést" kezdetű mondatot azt hittem úgy fejezi be a narrátor, hogy "hanem családon belül is" :D:D:D

Megérkezett a 19-es és 20-as oldalszámú gép is Szolnokra.
164603062_10159584121713593_7951029276674635519_o.jpg

Most is Wiener Neustadtban volt egy megálló.

Nincs rajtuk szenzortorony... remélem dobozban azért hoztak magukkal.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Engem most már a tárolásuk kezd érdekelni, legutóbb kiesett a kanál a kezemből, amikor a Szolnokon készült videóban megláttam a reptéri tűzoltó kocsikat IS (!) SÁTRAKBAN (!) sorakozni,...valahogy nem tudunk ezektől a sátraktól szabadulni...

Engem most már a tárolásuk kezd érdekelni, legutóbb kiesett a kanál a kezemből, amikor a Szolnokon készült videóban megláttam a reptéri tűzoltó kocsikat IS (!) SÁTRAKBAN (!) sorakozni,...valahogy nem tudunk ezektől a sátraktól szabadulni...
Végül is a honfoglaló őseink részben nomadizáltak a sátrazás benne van a génjeinkben nehezen tudunk tőle megszabadulni:-)

Mótvá?

• Tetszik
Reactions: Chima3ra
Mótvá?
2021-ben mit jelent a futár feladat, valaki tud példákat mondani? Mert van már rá alkalmas H145, Falcon és Zlin.
(Ha a válasz csak annyi lenne, hogy a kérdésem fröcsögés, inkább kíméljük meg egymást tőle).

• Tetszik
Reactions: Pogány and L.O.B
2021-ben mit jelent a futár feladat, valaki tud példákat mondani? Mert van már rá alkalmas H145, Falcon és Zlin.
(Ha a válasz csak annyi lenne, hogy a kérdésem fröcsögés, inkább kíméljük meg egymást tőle).

Ez már nekem is feltűnt csak nem tettem szóvá.
Komoly futár feladat a 21. században?

Szerintem sem fröcsögés.