Járványok, fertőzések (humán)

Hát, jelenleg a halálozási adatok 1 hónapja stabilan emelkednek, nem látszik, hogy a bevezetett "szigorítások" hatékonyak lennének...
Az a baj, hogy a hospitalizáltak és lélegeztetőn lévők számából egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy a rövid kis megtorpanása e kettőnek a napokban a kapacitások végét jelzi, vagy a hullám csúcsát! Egyrészt mintha leürítenék a kórházakat, van ismerősöm, aki még pozitívan és nem teljesen elmúlt tüdőgyulladással kerül most ki, másrészt meg több hír is volt, hogy nem tudnak többet lélegeztetőre rakni, mert már beteltek a helyek, szóval simán lehet hogy még nőni fog és az is, hogy tényleg a csúcsnál vagyunk. Majd húsvét után két héttel, április második felében okosabbak leszünk.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Leonidas and enzo

• Tetszik
Reactions: bel
Én meg annyit, hogy Hollandia, Svédország példája megerősíti. Egész nyugodtan lehet mondani egyébként Magyarországot is, hiszen mindenki emlékszik a tavaly nyárra.

Ne kezdjük el ezt már egyszer lejátszottuk megint ignorálod a tényeket amiket belinkeltunk neked.A brazil példa feketén fehéren bizonyítja a D vitaminnal kapcsolatos teóriád tarthatatlanságát.

Én meg annyit, hogy Hollandia, Svédország példája megerősíti. Egész nyugodtan lehet mondani egyébként Magyarországot is, hiszen mindenki emlékszik a tavaly nyárra.
Logikai alapon mi a véleményed?
Ha valami x helyen illeszkedik a mintára, y helyen pedig nem, akkor a minta helyes?

• Tetszik
Reactions: Wilson
Ne kezdjük el ezt már egyszer lejátszottuk megint ignorálod a tényeket amiket belinkeltunk neked.A brazil példa feketén fehéren bizonyítja a D vitaminnal kapcsolatos teóriád tarthatatlanságát.
Akkor miért is múlt el tavaly nyáron szinte minden Európai országban a járvány? Köztük azokban az országokban is, ahol nem is voltak lezárások?Ennyi erővel én is írhatnám, hogy a szlovák példa feketén fehéren bizonyítja a lezárások értelmetlenségét.

Akkor miért is múlt el tavaly nyáron szinte minden Európai országban a járvány? Köztük azokban az országokban is, ahol nem is voltak lezárások?Ennyi erővel én is írhatnám, hogy a szlovák példa feketén fehéren bizonyítja a lezárások értelmetlenségét.
Nem, az azt bizonyítja, hogy minden korlátozás annyit ér, amennyit betartanak belőle.

Aminek semmi köze nem volt a napsütéshez.

Simán az, hogy az ország csinált egy durva hard lockot, volt kontaktuskövetés és a nemzetközi utazásokat augusztusig nem nagyon engedték.
Nem is hozták be tömegesen a fertőzést. Aztán augusztusban kirajzottak az emberek oda, ahol magasabb esetszám volt és szépen hazaohzták és szétszórták.
Szeptemberben is még szépen süt a Nap mégis kilőttek az égbe az esetszámok, már aug végétől.

Ez meg Florida, tavaly nyár. Tudod, ahol süt a Nap.

Komolyan mondom, a HTKA-ra kezd nagyon igaz lenni, hogy a kevesebb néha több. Az utóbbi 1,5 évben félelmetes mértékben elárasztották a futóbolondok...

Nem, az azt bizonyítja, hogy minden korlátozás annyit ér, amennyit betartanak belőle.
Nézd, ha te a lezárásokkal szeretnél mindent megmagyarázni az ég világon, én azt tiszteletben tartom. Tőlem a gravitáció is eredhet a lezárásokból szerinted, de ettől ez még nem lesz igaz. Nem lehet leegyszerűsíteni a képletet arra, hogy szigorú lezárások= nincs járvány
nincsenek lezárások= van járvány. Azért nem, mert ha ez így lenne, akkor Szlovákiában nem lenne járvány, Svédországnak pedig vége lenne.

A D-vitamin védőfaktor szerepét pedig kutatások bizonyítják, én úgy tudom, hogy még a kezelési protokollnak is a része:
Jáj, fogd már fel, senki nem vitatja azt, hogy a D-vitamin hasznos. De amíg az amúgy napsütötte országokban a nyár közepén is fel tud futni a járvány, addig ne próbáld már azt elmagyarázni, hogy a D-vitamin megvéd mindentől.

Jáj, fogd már fel, senki nem vitatja azt, hogy a D-vitamin hasznos. De amíg az amúgy napsütötte országokban a nyár közepén is fel tud futni a járvány, addig ne próbáld már azt elmagyarázni, hogy a D-vitamin megvéd mindentől.
Vajon mivel fogod megmagyarázni, hogy nyárra elfog tűnni a járvány?

Más:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: KoviUbi