Nálam semmilyen reakció nem volt az Astra Zenecára, még az oltás helyén sem. Gyakorlatilag annyira semmi nem volt, mintha desztillált vizet vagy fiziológiás sóoldatot kaptam volna, pár óra elteltével már a helyét sem tudtam volna megmondani, pontosan hova bökték be. Idővel sem volt semmilyen reakció sem az oltás helyén sem máshol. Ez ugye azt a tényt erősíti, hogy korábban már VALÓBAN 3x is megfertőződtem, tehát védett voltam már ellene. Ezért nem kaptam el anno decemberben "a 4 napos KEK villámlátogatásomon" sem a fertőzöttekkel teli osztályon. Amúgy az első fertőzésem az kemény volt, több mint 1 hét KO, az összes jellegzetes tünettel. Csakhogy akkor még hírből sem ismerte senki a Covidot, 2019 október végén. Pedig az volt !Na, tegnap én is megkaptam az Astra Zenecát. Maga az oltási pont tök jól meg volt szervezbe, mindenki szépen sorban állt, a dokik is teljesen jó hangulatban voltak - sokkal elnyúzottabb orvosokra számítottam.
Maga az oltást nem is lehetett érezni, pókfonál vastagságú tűt használtak. Az immunreakciók kb 6 órával később jöttek, hirtelen felszökő lázzal este, és minden testrészem fáit, egy irgalmatlan fostos fejfájás kíséretében. De kb mozogni nem tudtam, annyira kiütött, szóval ha ez a gyenge vírus, milyen lehet a valódi? A tünetek mostanra kezdenek úgy eltűnni, ahogy jöttek, egy algoflex segített, de arra mindenki számítson, hogy kb fél-egy napig ki lesz ütbe.

Nálunk is vegyes a kép, Pfizer és kínai volt a többieknek. Van aki a másodikat is megkapta már.No, most jött az info, hogy pénteken kapok Astrát, 78-as születésűként most kerültem sorra.
A családban eddig mindenki mást kapott, volt pfizer, kínai és szputnyik, most kipróbáljuk ezt is![]()