Igen, azzal tették be az egyik lábukat... most jön a következő.
Sajnos én is így látom.
Emlékszem, amikor akkortájt írtam, hogy ez bizony nettó hazaárulás, a sok nersevik betyárkörte fórumtárs jól kiröhögött, hogy ez csak ügyes politika.
Igen, azzal tették be az egyik lábukat... most jön a következő.
Hát szerintem abból polgárháború lenne, mivel a lakosság egyik fele erősen nyugatos (élete árán is megvédi a Nyugatot, sokkal jobban mint Magyarországot), a lakosság másik fele meg keletes, azon az oldalon is egyre gyakrabban olvasni olyanokat, hogy Oo.-gal lesznek, pedig az őse megjárta a Don-t.
Teljesen más szociokulturális réteg ennyire elvakultan nyugatos, mint aki képes lenne bármilyen fizikai atrocitásra.
Az ilyen indulatokat (amiket most te is gerjesztesz) kell lehűteni, nem lehetünk műveleti terület, akkor sem ha akár egész Kárpátalja az lesz.
Annyiban pontosítanám a miniszterelnök urat, hogy a nagyhatalmak számára az egész világ műveleti terület. Ha lenne néhány vaskos nukink, akkor nem lennénk azok..... A feladat adott. Vegyünk. Izraeltől, a Kis Dagitól, vagy akárkitől. Most igazán jól jönne.
A magyar atom!Annyiban pontosítanám a miniszterelnök urat, hogy a nagyhatalmak számára az egész világ műveleti terület. Ha lenne néhány vaskos nukink, akkor nem lennénk azok..... A feladat adott. Vegyünk. Izraeltől, a Kis Dagitól, vagy akárkitől. Most igazán jól jönne.

Egy Mo nagyságú és gazdagságú országnak hiába a nuki, mert nem képes anyitt fentartani és a teruletén úgy szétoszlatni, hogy az ne válhasson egy megelozo csapás áldozatává - márpedig a nukleáris elrettentés alapja, hogy egy megelozo csapas esetében is megmarad a vállaszcsapás képessége.Annyiban pontosítanám a miniszterelnök urat, hogy a nagyhatalmak számára az egész világ műveleti terület. Ha lenne néhány vaskos nukink, akkor nem lennénk azok..... A feladat adott. Vegyünk. Izraeltől, a Kis Dagitól, vagy akárkitől. Most igazán jól jönne.
Milyen nyugdíjtörvény? Olyan soha nem volt szólóban.....Az egy orbitális gazdasági csomag egy része amiről beszélsz ,ami váltott ki némi ellenszenvet.Jó, akkor helyesen értelmeztem, így értettem én is. Van egy olyan érzésem, hogy el fogják távolítani Putyint a hatalomból. Ráadásul Putyin a szegények körülményeinek javításával is megbukott, mert hozott egy olyan nyugdíjtörvényt, amely tömegek tiltakozását váltotta ki. Most pedig vajon hogyan akar javítani az életszínvonalon, szankciók, sőt, háború közepette?
Milyen nyugdíjtörvény? Olyan soha nem volt szólóban.....Az egy orbitális gazdasági csomag egy része amiről beszélsz ,ami váltott ki némi ellenszenvet.
Illene hozzáteni a hozadékokat,és hogy ki mennyire elégedett vele.
Csak akkor már bukfencezik a "Megbukott a Putyesz gazdpolja!" mantra.
Jol latom, Magyarország fogja üzemeltetni a legfontosabb tüzérségi nemet, a gulyáságyúkat?Hazánk érintettsége a Defender Europe 2021 NATO hadgyakorlat-sorozatban (ápr-máj-jún-júl)
11 katonai tábor 10,000+ katona
érdekes a katonai táborok elhelyezkedése is (feltéve, ha a valóságot tükrözi)
![]()
Rendben.Putyesz nem elsősorban gazdpol miatt bukik meg, hanem katpol miatt.
Jol latom, Magyarország fogja üzemeltetni a legfontosabb tüzérségi nemet, a gulyáságyúkat?
Ez nem figyelmeztetés, hanem megállapítás volt. Amúgy mindenkinek szólhat, aki nem tudja magáról eldönteni, hogy zseni-e vagy inkább őrült. Bár aki ezen gondolkodik, az biztos, hogy nem őrült, hanem valami más.Ez a figyelmeztetés kinek szól?
Mondjuk érdekes, hogy miért ilyen az amerikai katonák eloszlása, Romániában csak 220-an lesznek. Ezenkívül, ha a térképen a sátor jelek elhelyezkedése valós, akkor érdekes, hogy Szerbiához közel lesznek az amerikai táborok... hm...
Bárhol lennének az országon belül cumi lenne.
De érted mit akartam mondani? Miért Szerbia?
Persze, értem én, biztos nem a Vajdaságot akarják visszacsatolni hozzánk.
De mondjuk akkor Románián belül is lehetett volna csapatokat telepíteniük a szerbek felé.
Akkor nem érted. Magyarország számára a NATO-ból való kiugrásban csak Szerbia, mint Oroszo. oldalán álló szomszédos állam tud segíteni. Illetve tudott. Volna.
Ez nem figyelmeztetés, hanem megállapítás volt. Amúgy mindenkinek szólhat, aki nem tudja magáról eldönteni, hogy zseni-e vagy inkább őrült. Bár aki ezen gondolkodik, az biztos, hogy nem őrült, hanem valami más.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..