[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Le vagy maradva, pusztán nyilatkozni a korodról már nem elég, bankszámlaszámot vagy személyi okmány számát kell megadni.
verify.png
Még amikor én regisztráltam ilyet nem kért, azóta se dobta fel, hogy frissítsem az adataim szerencsére.

Még amikor én regisztráltam ilyet nem kért, azóta se dobta fel, hogy frissítsem az adataim szerencsére.

Eredetileg nekem sem volt ilyen gondom, aztán utólag úgy gondolták mégis csak jó lenne tudniuk, hogy tényleg ki vagyok. Hát, nem fogják.

a címben a youtube után beírod hogy nsfw és enter egy biztonságos oldalra ugrik ahol egy másik lejátszóban megnézhető

Watch - YouTube NSFW

Nagyon nagy like! Köszi!

Természetesen a Führer születésnapjára időzítették a gyalázatos ítéletüket...

Ez a muksó egyértelműen bűnös volt megölte Floydot.
Félreértettél. A politikai környezet behatására értettem. Hol a pártatlanság, ha az adott hangulat érezhetően jelent valamit az ítéletben? Bőven elég dolgot rótt ki magára az áldozata, ami miatt meghalhatott, mégis csak a térdelés van figyelembe véve, mint a folyamatok alfája és omegája. És eközben bár sokan úgy gondolják, gondolhatják, hogy csak kivont a forgalomból egy retek bűnözőt, ráadásul nem szándékosan, ennek a hangulata nem érezhető, ellenben a blm vérlázító tombolása után benne van, hogy nem kaphatott volna pártatlan felmentést, kötelezően bűnös.

Ez a muksó egyértelműen bűnös volt megölte Floydot.

Félreértettél. A politikai környezet behatására értettem. Hol a pártatlanság, ha az adott hangulat érezhetően jelent valamit az ítéletben? Bőven elég dolgot rótt ki magára az áldozata, ami miatt meghalhatott, mégis csak a térdelés van figyelembe véve, mint a folyamatok alfája és omegája. És eközben bár sokan úgy gondolják, gondolhatják, hogy csak kivont a forgalomból egy retek bűnözőt, ráadásul nem szándékosan, ennek a hangulata nem érezhető, ellenben a blm vérlázító tombolása után benne van, hogy nem kaphatott volna pártatlan felmentést, kötelezően bűnös.
Ez aztán a független igazságszolgáltatás: Biden sajtótájékoztatón mondta el, milyen ítéletnek kell születnie a Floyd-ügyben
Forrás: https://kuruc.info/r/4/227388/