És így is:
Sylver x Angemi & Dave Crusher - Losing My Religion
..
És így is:
A klippben látható helyszínekért ++ like...Helyszín!
..

Ezt ismertem tőle kb. 1 éve már, jó sokszor meghallgattam, annyira tetszett...Nem tudtam hova tenni, de mivel az a zene elég fontos eleme, talán ide:

Jó is így egy kis Tokaji Furminttal hallgatni ezeket a számokat...

... kellemes ellazulás.
... kellemes ellazulás.Én Tállyai TKJ Furmintot kortyolgatok ! A zene már csak ilyen !Jó is így egy kis Tokaji Furminttal hallgatni ezeket a számokat...... kellemes ellazulás.

Az enyém meg a tolcsvai Grand Tokaj által palackozott termék....Én Tállyai TKJ Furmintot kortyolgatok ! A zene már csak ilyen !

Vagy ez tőle...a videó és a zene összhangban van, szerintem.Ezt ismertem tőle kb. 1 éve már, jó sokszor meghallgattam, annyira tetszett...
Ez is a kedvencem a Mauzer áltál feltöltött videók közül.
Az 1:33 -tól 2:35-ig. Lendületes dallam számomra...
Erdőhorvátiban és Komlóskán én is sok szép napot töltöttem el főleg nyáron ! A Hutapatakban még pisztrángoztunk a 80'-as években !Az enyém meg a tolcsvai Grand Tokaj által palackozott termék....
Jasnos 2019 őszén jártam utoljára Tolcsván, szeretem azt a vidéket. Sok nyarat töltöttem arra felé gyerek koromban Erdőhorvátiban....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..