Hadgyakorlatok magyar részvétellel (Magyarországon és külföldön)

Én inkább erre a képre mondanám, hogy mi a szar ez? Na ezt nem tettem volna be semmiképpen....
bd44509acc4ad8614bd000025de86222.jpg
ÖTT vaklőszeres lövészeten nálunk egy hadnagy asszony majdnem elsírta magát, hogy ő nem azért lépett be, hogy lőjön. Az AK-t nem is bírta a kézerejével csőre tölteni... Meg egyébként is a sisakba beleér a szemüvege és nem akarja hordani azt a nehéz sisakot. És az ilyenek lehúzzák az egészet, és a motiváltak ki is lépnek. Szerintem ezzel mindent el is mondtam.

ÖTT vaklőszeres lövészeten nálunk egy hadnagy asszony majdnem elsírta magát, hogy ő nem azért lépett be, hogy lőjön. Az AK-t nem is bírta a kézerejével csőre tölteni... Meg egyébként is a sisakba beleér a szemüvege és nem akarja hordani azt a nehéz sisakot. És az ilyenek lehúzzák az egészet, és a motiváltak ki is lépnek. Szerintem ezzel mindent el is mondtam.
Úgy látom neked is kezd eleged lenni a dologból.

Hogyan tudta teljesíteni a fizikai alkalmassági felmérést? :eek:

Igen az elsütés az 90%+ szinten befolyasolja a találatot.Én sem így fogom a pisztolyt,de ha ő így tud pontosan lőni akkor lőjön így.A lövészet lényege az,hogy eltaláld amit el akarsz találni.Okoskodhatunk,hogy hát ez így nem modern meg nem olyan stabil stb,de ha 10 méterről így lyukba lyukat lő akkor szépen be kell fogni a szánkat.

Apropó elsütes.Akik nagyon értenek hozzá azok 95-98%-ra teszik az elsütés fontosságát a szórásképet illetően.

Ha lyukba lyukat lőnek 10 méterről akkor igazad van. ;) :D:rolleyes:

Most erről a pisztolyról beszélünk, amit nem is nagyon lehet másképp megfogni olyan kicsi? :D

Nem a fogás létét kérdőjeleztem meg.
Hanem annak létjogosultságát.
Valószínüleg a kiképző kb azért oktatja mert van, volt ijen fegyverünk hogy, P9RC.

A hölgy a képen nem tudom ki, de ránézésre nem kezdő.

Most erről a pisztolyról beszélünk, amit nem is nagyon lehet másképp megfogni olyan kicsi? :D

Nem a fogás létét kérdőjeleztem meg.
Hanem annak létjogosultságát.
Valószínüleg a kiképző kb azért oktatja mert van, volt ijen fegyverünk hogy, P9RC.

A hölgy a képen nem tudom ki, de ránézésre nem kezdő.
A hölgy SIG versenyző és több mint valószínű,hogy stabil a fegyverfogása.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Ocses and borisz