[BIZTPOL] Kína

Ez a pofi sokat foglalkozik Kínával, és sokat is tud róla. Csak épp borzasztó elfogult. Aki tőle ismeri Kínát, az egy Észak-Korea 2-t lát.
Könnyű ellenőrizni, fenn van a Twitteren, elég megnézni 20 Kína témájú bejegyzését, egyértelmű lesz.
Lehet, hogy jól adja magát elő Twitteren, De valójában ez a Nathan Ruser egy kb. 20 éves kis kamasz. Sosem járt Kínába és eddig legkomolyabb tanúmányi munkája azt, hogy Google Map segítséggel bejelölte 200 db általános iskolát, parkolót, játszótért stb. "lehetséges koncentrációs tábor"-nak. Kár, hogy nem a Sci-fi/fantasy regény írásban bontakozik ki a tehetségét, ehelyett bohóckodik az ASPI cirkuszban.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lehet, hogy jól adja magát elő Twitteren, De valójában ez a Nathan Ruser egy kb. 20 éves kis kamasz. Sosem járt Kínába és eddig legkomolyabb tanúmányi munkája azt, hogy Google Map segítséggel bejelölte 200 db általános iskolát, parkolót, játszótért stb. "lehetséges koncentrációs tábor"-nak. Kár, hogy nem a Sci-fi/fantasy regény írásban bontakozik ki a tehetségét, ehelyett bohóckodik az ASPI cirkuszban.

Valóban egy ifjoncról van szó, de évek óta Kínázik. És azért ennél többet is produkált már. Több mint 2 éve, hogy ránézek időnként.

Kínai gyakorlat, munkásaik kimentése bizonytalan helyekről.

Azt gondolom hiába hőbörögnek érte sokan hogy művi kényszerített sterilizációt is alkalmaznak akár, extra adót vetnek ki a 3+ gyerekre, egy ICIPICIT humánusabb ez is, mint ha majd napalmmal - fehér foszforral kell őket megszórni, ahogy mostanában láthattuk ezt pl. Izraeli vadászgépektől. Hozzáteszem azt is, hogy mielőtt bárki rám kiabálná a zsidóellenességet, azóta hogy az arabok még a széklábakból is barkácsolt rakétakilövő sínt eszkábálnak, ÉS céloznak vele pl. Dimonára, felőlem aztán minden jogos önvédelemnek tűnik amivel a zsidók visszapofozzák őket! De azért talán a még időben való sterilizálás, +adók mégis jobbak mint a lakóépületek bombázása, nem?

Szóval Kínának MEGINT igaza van...

Ha a románok ugyanezt csinálnák az erdélyi magyarokkal, azzal is egyetértenél?

Történelmi érdekesség, hát nem tudom, erre büszkének lenni?

7468c72107bfb9e15c7423446fded4e9d730b81fd2daeb39dbf6679b29133153.jpg

Ha a románok ugyanezt csinálnák az erdélyi magyarokkal, azzal is egyetértenél?
Nyilván nem. Csak hát az erdélyi magyarok nem fanatikus muszlimok, akikkel kulturált nép nem tud együtt élni békében sehol a világon, nem is szaporodják ki a többi népet, illetve ami még fontosabb ebben a kérdéskörben, ÉN magyar vagyok, nekem az az első hogy nekünk jó legyen.

Amúgy ha megérted hogy mit és miért írtam, még mindig tartom hogy inkább átnevelőtábor, művi kasztráció mint húzni addig a dolgot, amíg nem marad más csak a fehér foszfor a lakóépületre, ahogy azt pl. Izrael bemutatta már többször is.
Akkor inkább a Kínai módszer, mint az Izraeli.
Így már neked is világos?

Ez a pofi sokat foglalkozik Kínával, és sokat is tud róla. Csak épp borzasztó elfogult. Aki tőle ismeri Kínát, az egy Észak-Korea 2-t lát.
Könnyű ellenőrizni, fenn van a Twitteren, elég megnézni 20 Kína témájú bejegyzését, egyértelmű lesz.
Mert az is?

Nyilván nem. Csak hát az erdélyi magyarok nem fanatikus muszlimok, akikkel kulturált nép nem tud együtt élni békében sehol a világon, nem is szaporodják ki a többi népet, illetve ami még fontosabb ebben a kérdéskörben, ÉN magyar vagyok, nekem az az első hogy nekünk jó legyen.

Amúgy ha megérted hogy mit és miért írtam, még mindig tartom hogy inkább átnevelőtábor, művi kasztráció mint húzni addig a dolgot, amíg nem marad más csak a fehér foszfor a lakóépületre, ahogy azt pl. Izrael bemutatta már többször is.
Akkor inkább a Kínai módszer, mint az Izraeli.
Így már neked is világos?

Kínában nem lenne szükség az átnevelőtáborokra. Az nem a gyerekszabályozásról szól. Az iparosítás, oktatás idővel a muszlimokat is "lazábbá" teszi. Izraelé meg ugye azért más téma, mert ott nem az arabok akarják kiszorítani a zsidókat.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
China announces three-child policy

Ideje volt, bár ahogy a cikk is említi a 2 gyerek engedélyezése sem hozott jelentős változást. Viszont ezúttal már családtámogatást is említenek ami a központosított és szigorúan irányított hangyatársadalomban lényegesen hatékonyabb is lehet mint nálunk. Kíváncsi vagyok hogy fog megküzdeni ezzel Kína.

Történelmi érdekesség, hát nem tudom, erre büszkének lenni?

7468c72107bfb9e15c7423446fded4e9d730b81fd2daeb39dbf6679b29133153.jpg
Zsidok es Magyarok megtalalhatok mindenhol es minden oldalon. Pl 1919 es "Dicsoseges 133 nap" voros terrorjaban szepszammal jelenvoltak a zsidok. Azonban az azt koveto Horthy Miklos nevevel femjelzett "feherterrort" vegrehajto 59 tisztjebol 11 szinten zsido volt.

Valahol humoros de magyarokat majdnem ugyanilyen modon lehet megtalalni mindenhol talan csak nem a top szinteken.
"

Zsidok es Magyarok megtalalhatok mindenhol es minden oldalon. Pl 1919 es "Dicsoseges 133 nap" voros terrorjaban szepszammal jelenvoltak a zsidok. Azonban az azt koveto Horthy Miklos nevevel femjelzett "feherterrort" vegrehajto 59 tisztjebol 11 szinten zsido volt.

Valahol humoros de magyarokat majdnem ugyanilyen modon lehet megtalalni mindenhol talan csak nem a top szinteken.
"
Azért ugye mindig elgondolkodtató, hogy a népek csak úgy megőrültek-e és oktalanul antiszemitákká lettek, vagy lehet kapirgálni a dolgot a tóra tartalmától napjainkig? :rolleyes:

"

Mondjuk az ilyen magyarok egy részét is lehet mindkét csoportba sorolni. Trebitsch Ignác? :D

"
Érdekes, hogy az amúgy magukat zsidónak tartó személyek, milyen sokszor szeretnek magyarként szerepelni a hírekben. :rolleyes: Végül a dicstelen 133 nap vitézeiről is később derült ki a turpisság.