[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Biztos Ukrajnával kezd a családi érintettsége révén, hisza fia ott korrupciós ügybe keveredett. Ezzel szép példát dog mutatni. :cool:

Ebben nem ertunk egyet, mar csak az is beteges, hogy Jakson sajat bevallasa szerint is egy agyban aludt a tizenx eves gyerekekkel. Pedo volt az a javabol, a legocsmanyabb fajta. Persze emiatt nem tiltjak be a szamait hisz ugyan kifeheritett, de megiscsak neger volt. A pedofilia nem eleg ehhez, de azonnal betiltjak a feher country enekes dalait, mert niggerezett egyet a baratjanak.

Hát ja, minden jel szerint, de valamiért pl. Puzsér is képtelen szembenézni ezzel...

Én nem tudom biztosan, nem voltam ott.
...értelem szerűen jobb is.

Életében én egy végigvert gyerekkor utáni szerencsétlent láttam, akit gyerek maradt az üvegpalotájában, ahol még a saját menedzserei is kifosztották és a halálba gyógyszerezték a "...még, még, még, ennyi nem elég!" amerikai álom-hajszolás/mókuskerék közben.

Egyébként ahogy elévültek a történtekkel kapcsolatos hamis tanúzások, egyre több molesztálásról derült ki, hogy --valószínűleg "valakik" által-- biztatott szülők álltak a gyerekek történetei mögött, részesülve a milliókból.

Mindkét szélsősége a történetnek ritka mocskos, az egyiket mondják azok akik korábban mondták a másikat.
Egyszerre nem lehet igaz mindkettő.
Nem ez lenne az első, ahol --némi iróniával-- az élet nem fekete és fehér, és/vagy egyszerre/egymás után!

A másik oldal meg megtehetné, hogy a country-énekes esetekhez is létrehoz egy segítő szervezetet.
WLM ?

Túl sokat meg nem akarok rugózni ezen, a tanulsága a fontos, jó lenne, ha a hazai társadalom tanulna belőle!!!
...jobb, mint a "saját káron"!

Vajon saját magukat is megszankciózza? :rolleyes: Képmutatás mesterfokon.

Vajon saját magukat is megszankciózza? :rolleyes: Képmutatás mesterfokon.
tjdjyb53et451.jpg

Gyerekeket edukáló drag queenek a PBS (USA-ban ez áll a legközelebb a "közmédia" fogalmához) műsorán:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
..
Kivégzé magát az "fényességes Nyugat"!
Hajrá!

Ezek elég normális és jó célok lennének alapjába véve, de nem így. Birodalmi szempontból teljesen hibás, alapból a belföldi korrupciót és az usa ellen irányuló korrupcióra kéne csak koncentrálni, mert az usa érdek, de beleszólni mások ügyeibe ahol adott esetben közvetlenül az usa nem érintett, az hibás. persze ez valójában csak egy fegyver az amerikai szankciós politika könnyebb felhasználhatóságára. Ami 20 évvel ezelőtt még félelmetes lett volna, de most inkább úgy értékelném hogy ezzel a Biden csapat odadolgozik kicsit a kínaiak digitálus yuanjának.

..
Kivégzé magát az "fényességes Nyugat"!
Hajrá!
Egy kis Kínai propaganda twitterről , ami beleillik abba hogy elkezdték a csalódottak megszólítását.

Down’s in China: be symphony orchestra conductor.
Down’s in America: be drag queens.
Which way, western men?
E299nxIXoAAZcnH

E299nxJWEAQ4Nlz