Épp most nézem hogy a két Typhoon és Mig-21 eltűnt, a lengyel és szaudi kötelék is. Jött az orosz és olasz kötelék plusz tornado. A szaudi és román demo azért erősen hiányozna.

Így akkor jet szóló csak a magyar-cseh gripppppen lenne? :/

Épp most nézem hogy a két Typhoon és Mig-21 eltűnt, a lengyel és szaudi kötelék is. Jött az orosz és olasz kötelék plusz tornado. A szaudi és román demo azért erősen hiányozna.
Nézd meg újra!

Benne van minden. Sőt Super Tucano is!

Úgy látszik hogy szórakoznak, jó pár demó lekerült a műsorból. Tornado ide Vityazi oda, azért kár lenne a szaudi-román duóért...

Jelenleg visszakerült az eredeti, román-lengyel-szaudi féle program. Érdekes, hogy 1-2 óráig felkerült a Frecce-Vityazi féle terv... Lehet, hogy két nap két külön program lesz, csak még nem merik kirakni, nehogy a frecce-vityazi napra vegyen mindenki jegyet?

Jelenleg visszakerült az eredeti, román-lengyel-szaudi féle program. Érdekes, hogy 1-2 óráig felkerült a Frecce-Vityazi féle terv... Lehet, hogy két nap két külön program lesz, csak még nem merik kirakni, nehogy a frecce-vityazi napra vegyen mindenki jegyet?
Frecce-t lattuk mar eleget...
Akkor inkabb román MiG es szaudiak

Az oroszok mar más kérdés bár alapvetően nem vagyok kötelék-párti...

Az oroszok mar más kérdés bár alapvetően nem vagyok kötelék-párti...
Azért ez egy elég sajátos kötelék, főleg a szóló programja miatt. Ez nem fél óráig füstöt okádó, éget kilenc géppe beterítő lassú balett, hanem dübörgés meg jelenlét. Basszus, ez már Szu-35-ös, nem holmi kis parányi gyakorlógép...

Azért ez egy elég sajátos kötelék, főleg a szóló programja miatt. Ez nem fél óráig füstöt okádó, éget kilenc géppe beterítő lassú balett, hanem dübörgés meg jelenlét. Basszus, ez már Szu-35-ös, nem holmi kis parányi gyakorlógép...
Az lenne a jó ha nem kellene választani :) Jó lenne helyben kipipálni a szaudiakat, Zeltwegben voltak legközelebb 10 éve... Oda úgysem teszem be a lábam, de oroszba igen.

Tudom, ezért is írtam, hogy határeset. Őket azért megnézné az ember még egyszer.

Most akkor csak álmodtam, hogy mégis jönnek az orosz vitézek is?
Programban nem látom :(

Most akkor csak álmodtam, hogy mégis jönnek az orosz vitézek is?
Programban nem látom :(
Lehet,hogy újra beírják. Vagy nem. Majd kiderül. Ha jönnek is, akkor legfeljebb vasárnap. Mert "jó érzékkel" egy időbe lett szervezve a kecskeméti repülőnap az "Armija 2021" kiállítással, amit Kubinkában tartanak,a Vitézek bázisrepterén. Voltam én már olyan kecskeméti repülőnapon, ahol a programban ott szerepelt a MiG-29OVT,miközben el sem jött igazából. Amikor utoljára itt voltak a Vitézek,még a régi gépeikkel, akkor valami nyugat európai,repnapok szervezésével foglalkozó szervezettől egy fószer telesírta a sajtót,hogy mekkora hiba volt meghívni az oroszokat, mert inkább több nyugati gépet kellett volna hívni, és az orosz vitézek,amúgyis "veszélyesek". Ha idén nem jönnek a vitézek, akkor legalább lebaszás sem jön nyugatról. Az persze nem zavarta a fószert,hogy a közönség nagy része pont a Vitézek miatt ment el a repnapra akkor.

Valaki vicces kedvében volt a szervezőknél, és kb másfél órára megváltoztatták a programot, aztán visszakerült az eredeti. Benne volt a Frecce is, de nekik is programjuk van otthon...
Akkor onnan jön nekem, hogy mégis jönnek, közben meg...