Antiracism won't save you
Robin DiAngelo's new book is self-help for narcissistic white people

Ezt érdemes végighallgatni?? Elkezdtem, de a tönkretesszük a földet, gyűjtsük szelektíven a szemetet rész nekem uncsi. Lesz más is???
Hat ezek meg mik?Minden ami ma LMBTQ Európában egy képen !
![]()

Értem, hogy transznemű, de Hód!![]()
Transznemű hóddal akarják érzékenyÃteni a kisgyerekeket, műtéti hegek vannak rajta - ORIGO
Friss hÃrek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hÃrekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Transznemu hod a gyerekeknek.
Transznemu hod...

![]()
Transznemű hóddal akarják érzékenyÃteni a kisgyerekeket, műtéti hegek vannak rajta - ORIGO
Friss hÃrek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hÃrekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Transznemu hod...
Mivel transznemű ezért nagyon gyorsan Szexuális Zaklatás Hód lesz, csak pár hét.
Libsi propagandaműsor
Idehaza is ezt valószínűsítem év vége felé.A waxxpass nem a kontrolról szól..... csak az egészségügy, lapítsuk a görbét.
Akkor egyenesen az aussie pm szájából, két féle ruleset.
Vagyis immáron hivatalosan is kettészakították a társadalmat. Egy szabályközető, irányítható innentől teljesen ellenőrizhető rétegre és egy kirekesztettre.
A muszlim gyerekeknek is...?![]()
Transznemu hod...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..