T
Bocskor Con air....Itt is...

És ez tényleg így van?Megvan a HTKA új reklám arca?
![]()

És ez tényleg így van?
Ha én is veszek egy ilyen pólót nekem is rányomtatjátok az Ignore listámat?![]()
A jogdíjak hogy állnak?Megvan a HTKA új reklám arca?
![]()

Én megcsinálom ha kell. @Pogány nak is ígértem egy T-72 eset. @LMzek 2.0 meg kap egy "gombosat".És ez tényleg így van?
Ha én is veszek egy ilyen pólót nekem is rányomtatjátok az Ignore listámat?![]()

Viszont tavalyi IAI ajánlat szerint a K(e)fir NG 30milka,AESA radarostul,F414 hajtóművel,meg kb mindennel,amire a zsidó hadiipar képes...és az nem kevés.
Gripenjeink vegyesfelvágottak,C törzs A szárnyakkal-és azok az A szárnyak kissé kérdésesek.Mennyi élettartam lehet még bennük?Érdemes korszerűsiteni,vagy ahoz már szárnycsere is kéne?Úgy mennyibe kerülne?

De keverj bele egy kevés Merkavat mert csak úgy lesz az igazi@Negan nak is beérett a Kefíres cucc...![]()

@Negan nak is beérett a Kefíres cucc...![]()
Mbombéról elfeledkeztetek....De keverj bele egy kevés Merkavat mert csak úgy lesz az igazi![]()

Te nyomsz pólókat ?
Nem nyomok, de ha akarnék, nyomhatnák!Te nyomsz pólókat ?

Nem szita, hanem hőpréses megoldással...(nem max erővel vasalok)Te nyomsz pólókat ?

Szinvonalas munka.Gratulálok!
Érdeklődöm, hogy a magyar hadtörténelemben a Kassa bombázása topik miért van zárva, ráadásul azzal a 2 ősrégi és téves bejegyzéssel?
Ha lesz, akkor ezt kérem default reakciónakEgy kérdés: HTKA Discord szerverre lenne igény?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..