Hoppá, közben a face letörölte az ominózus hoizzászólását a kiskrapeknak. Na csak, hogy meglegyen és mindenki tudjon röhögni is rajta:
004609d58bb0f0dcbfdc028424ba8541.gif
Én még olvastam, @molnibalage -nak is hasonlót írt. Bírja a kritikát a srác meg qrva kemény!!

Én még olvastam, @molnibalage -nak is hasonlót írt. Bírja a kritikát a srác meg qrva kemény!!
Ja és a cikk cimkéit láttátok?

"Címkék: hétvége utazás program náci tank látnivaló vadászgép utazásszervező Magyarország II. világháború Kecskemét NATO Szovjetunió Leopard Lynx Magyar Honvédség Rheinmetall Kecskeméti repülőnap Airbus A319 Kraz Hermann Göring MiG-23 PTSZ-M Utazás Európába Boeing C–17 Globemaster Mi-24P/V Dassault Falcon 7X"

Különben tőlem akár ide is jöhet, ha kifizeti az utazás költségeit, plusz karantén 10 nap...

3 napja ezen pörögtök. Mennyi kattintásszámot akartok még neki generálni? Engedjétek már el ezt a témát.

Meséljetek inkább a repülőnapról, mit láttatok, mi tetszett, mi nem tetszett stb...

Eddig úgy néz ki, hogy a fórumozók közül csak kb. 10 fő volt kinn a repülőnapon?

3 napja ezen pörögtök. Engedjétek már el a témát.

Meséljetek inkább a repülőnapról, mit láttatok, mi tetszett...

Eddig úgy néz ki, hogy a fórumozók közül csak kb. 10 fő volt kinn a repülőnapon...
Sajnos nem tudtam most hazamenni, karantén + kevés szabi. Rohadtul szerettem volna, de hát ez van. Helyette itt olvasgatom a beszámolókat és csorgatom a nyálam. Ja, meg gutaütst kapok az ilyen sötét idiótáktól, mint ez a kis hülyegyerek a cikkével.

Sajnos nem tudtam most hazamenni, karantén + kevés szabi. Rohadtul szerettem volna, de hát ez van. Helyette itt olvasgatom a beszámolókat és csorgatom a nyálam. Ja, meg gutaütst kapok az ilyen sötét idiótáktól, mint ez a kis hülyegyerek a cikkével.
Nonstop reklamozod...

Véleményem, és a helyesírása alapján, meg a hatalmas ego valami taknyos kis hülyegyerek. Az izomagyak nem írják le minden cikkben, hogy Magyarország náci.
Inkább esz-zsóti... Az ilyen kriptozsiráf, de legalábbis folyton véresre sz..kodja a f@szukat...
Az embereket meg rühelli...

Amúgy kint voltam péntektől hétfőig.
Hiányzott egy bolgár Szu-25-ös :)
Meg horvát 21-es, lengyel 29-es...

Inkább esz-zsóti... Az ilyen kriptozsiráf, de legalábbis folyton véresre sz..kodja a f@szukat...

OK, ki az az Esz-zsóti?

ja igen, ha lett volna szu-25 akkor most még jobban fájna a szivem, hogy nem voltam ott.

Itt is megemlítik a szlován PC-9-est. Egyrészt nagyon szeretm a formáját, másrészt a gyakorló napon figyeltem fel a leszállására, amit nem is tudtam hová tenni annyira látványos volt.

Emelkedőbe ment, amíg elfogyott a sebessége, onnan egy legyezővel kezdett visszazuhanni, eközben nyitotta a futót és már siklott is a pályára. Most ezt a videót találtam, 8:35-től érdemes nézni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lehet régen is a program része volt?

• Tetszik
Reactions: BJani

mi az anyám az a kriptózsiráf? még sosem hallottam

3 napja ezen pörögtök. Mennyi kattintásszámot akartok még neki generálni? Engedjétek már el ezt a témát.

Meséljetek inkább a repülőnapról, mit láttatok, mi tetszett, mi nem tetszett stb...

Eddig úgy néz ki, hogy a fórumozók közül csak kb. 10 fő volt kinn a repülőnapon?
Rakat repülő buzi apukát akik rángatták a családjukat mint a kolonc. :D köztük én is! Könnyeztem amikor beindult az első sugárhajtómű...család női tagjait meg csak a pilóták, meg a katonák érdekelték, ki érti ezt?....

Engedelmével (mármint nem a Rappali, hanem a lányom engedelmével):D
Az Instagramjára tette ki sztoriként (ami ugye csak 24 óra hosszat elérhető), én meg szemfülesen készítettem róla képernyőfotót.

Íme:
41720210906_180751.jpg

66720210906_180723.jpg

Kaptam visszajelzést, hogy nem látszanak a fotók PC-n. Én meg mobilon nem látom...
Számít, hogy a PC-men Mozillát használok s nem Chrome-ot? Vagy mi van ilyenkor?