Járványok, fertőzések (humán)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

BJani

Well-Known Member
2020. január 28.
1 557
4 218
113
Helyette én meg belinkelem azokat, amiket te elsunnyognál. Így aztán lesz egy valamennyire paritásos topik.

Szerinted a matematika topic akkor lesz paritásos, ha beteszed a 2x2=5 hívők termését?
Szerinted az űrkutatás topic akkor lesz paritásos, ha rendszeresen beteszed a laposföld hívő elméleteket?
Szerinted az időjárás topic akkor lesz paritásos, ha beteszed a chemtrailes nézeteket?
Vedd már észre, hogy ami gyökérség, az az is marad, nem kell paritásba tenni! Agyrém!

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
12 049
26 491
113
Köszi, de a konteókban én sajnos nem látok értelmet, így nem is terjesztem őket.
Tényeket, linkeket!
Legalább két konteó-elméletem (sic!) említsd, ha már többes számban hivatkozol erre!
..
Többször írtam, hogy nem állt még bennem össze a kép, s ezért anomáliákra, furcsaságokra tudok egyelőre rámutatni csak. De ha megvilágosodok ígérem kimunkálom a Nagy Konteót, s beírom. Te még értesítést is kapsz! :)

• Tetszik
Reactions: Pogány and merleg
T

Törölt tag

Guest
Tényeket, linkeket!
Legalább két konteó-elméletem (sic!) említsd, ha már többes számban hivatkozol erre!
..
Többször írtam, hogy nem állt még bennem össze a kép, s ezért anomáliákra, furcsaságokra tudok egyelőre rámutatni csak. De ha megvilágosodok ígérem kimunkálom a Nagy Konteót, s beírom. Te még értesítést is kapsz! :)
Most elárulom neked az igazságot.
Nincs vírus. Ezt amúgy a földi rendszereken nem lehet elküldeni, de behatoltam a felsőbbrendű szkiton harci számítógépemmel, és így le tudom írni.
Valójában a zsidoxon űrbirodalom összefogott a reptiliánokkal, és a tavközlési műholdal thalaron sugárzást bocsájtanak a Földre.
Ezt azért teszik, mert a csillagok járása változik, és a katona csillag fordulása új csaták eljövetelét, az ikrek ideje pedig a szkíta vérüek felemelkedését jósolja, és ez esetben a föld a szkíton birodalomhoz fordul, amit nem hagyhatnak.
Amikor valahol a szkíton gének ellenállóvá teszik a népességet növelik a thalaron sugárzást.
Az oltások valójában mérgek, amik a szkíton géneket pusztítják el.
A kínai meg az orosz túl erős, és ezért a zsidoxon gént is tönkreteszi, ami szintén véd a sugárzás ellen, ezért nem akarják, hogy európában oltsanak vele.
Ez az igazság, amit nem hagynak kibontakozni.

És még véletlenül sem az, hogy totál indiferens, hogy a vírus honnan származik, és, hogy ellentétben Hollywooddal a valóságban egy év picsafüstnyi idő egy kutatásban...

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
12 049
26 491
113
Szerinted a matematika topic akkor lesz paritásos, ha beteszed a 2x2=5 hívők termését?
Szerinted az űrkutatás topic akkor lesz paritásos, ha rendszeresen beteszed a laposföld hívő elméleteket?
Szerinted az időjárás topic akkor lesz paritásos, ha beteszed a chemtrailes nézeteket?
Vedd már észre, hogy ami gyökérség, az az is marad, nem kell paritásba tenni! Agyrém!
? ? ?
TÉNYEKET, LINKEKET!
(Ha már meg akarsz hazudtolni, támaszd is alá a mondandód!)
..
Off amúgy.

• Tetszik
Reactions: Pogány and merleg

BJani

Well-Known Member
2020. január 28.
1 557
4 218
113
? ? ?
TÉNYEKET, LINKEKET!
(Ha már meg akarsz hazudtolni, támaszd is alá a mondandód!)
..
Off amúgy.

A hozzászólásom arról szólt, hogy tudományos tényeket, igazságokat megcáfolni tudománytalan hülyeségekkel, az nem paritásba tevés. Az a hülyeség terjesztése, népbutítás, tökéletesen ellentétes folyamat az oktatással, az értelmes terjesztésével, a világ előbbre mozdításának szükségességével.

W

Wilson

Guest
@Fennek -nek lesz igaza, tényleg autobot lehetsz. Felnőtt ember nem lehet ennyire értetlen ugyanis.
OLVASD el mire írtam MIT! S aztán linkelgesd a kanálhajlítós (sic!) híreimet, amiket hoztam az állítólagos "kuruzslóktól" (sic!)!
A személyeskedést a kocsmai haverjaidnak tartogasd légy szíves,de ezt már annyiszor elmondtam neked nem hiszem el,hogy felnőtt ember,hogy lehet ennyire értetlen.

Elég sok olyan hírt cikket hoztál ide amivel az oltás hatásosságát a védekezés értelmetlenségét és hiábavalóságát próbáltad alátàmasztani, és a Gödény féle színvonalat képviselték,és ezek után még te mondod azt, hogy te hozod ide azokat a híreket amelyet a te szavaiddal élve Blitz kolléga "elsunnyog" már elnézést de ezt én nem tudom komolyan venni.Főleg annak a fényében, hogy az előbb írtad:

"Ha tényleg ezt nyilatkozta, akkor kvázi hősi halált halt!"

Mikor azt látom, hogy ebben a topikban azok akik a munkájuk illetve végzettségük miatt ismeretekkel illetve tudással rendelkeznek ezen a területen, szélmalom harcot vívnak az emberi tudatlanság és önzőség ellen.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
12 049
26 491
113
A személyeskedést a kocsmai haverjaidnak tartogasd légy szíves,de ezt már annyiszor elmondtam neked nem hiszem el,hogy felnőtt ember,hogy lehet ennyire értetlen.

Elég sok olyan hírt cikket hoztál ide amivel az oltás hatásosságát a védekezés értelmetlenségét és hiábavalóságát próbáltad alátàmasztani, és a Gödény féle színvonalat képviselték,és ezek után még te mondod azt, hogy te hozod ide azokat a híreket amelyet a te szavaiddal élve Blitz kolléga "elsunnyog" már elnézést de ezt én nem tudom komolyan venni.Főleg annak a fényében, hogy az előbb írtad:

"Ha tényleg ezt nyilatkozta, akkor kvázi hősi halált halt!"

Mikor azt látom, hogy ebben a topikban azok akik a munkájuk illetve végzettségük miatt ismeretekkel illetve tudással rendelkeznek ezen a területen, szélmalom harcot vívnak az emberi tudatlanság és önzőség ellen.
Várok. Türelmesen várok...
OLVASD el mire írtam MIT! S aztán linkelgesd a kanálhajlítós (sic!) híreimet, amiket hoztam az állítólagos "kuruzslóktól" (sic!)!

• Tetszik
Reactions: merleg
T

Törölt tag

Guest
Nyugodj meg @milagro esetében ez mind már megtörtént. Illetve nem! Az első nem. DE csak azért, mert nem találta meg azt a topicot! :cool:

• Vicces
Reactions: Filter

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
12 049
26 491
113
Ausztrália (az egykori börtönkontinens) a totális apartheid útjára kezd lépni...
Olyan fasisztoid rendőrállam van kiépülőben, amit bármelyik XX. századi diktátor megirigyelhetne!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 959
22 855
113
815.605 fertőzött (+873, 3 nap alatt)
266 kórházban (+46)
34 lélegeztetőgépen (+4)
6.502 aktív eset (+496)
779.005 gyógyult (+365)
30.098 elhunyt (+12)
5.840.588 (5.545.538) kapott oltást (+5.627, +3.940, 512 ezren már a harmadik oltást is felvették.)
6.715.858 mintavétel (+36.631)
2.630 hatósági házi karanténban (-238)
a3d0b72a685cbc52e389015c50c1aa01.png
815.851 fertőzött (+246)
300 kórházban (+34)
43 lélegeztetőgépen (+9)
6.635 aktív eset (+133)
779.114 gyógyult (+109)
30.102 elhunyt (+4)
5.843.502 (5.549.383) kapott oltást (+2.914, +3.845)
6.724.821 mintavétel (+8.963)
2.842 hatósági házi karanténban (+212)
0f9322681b7a4e076d59f1c9b4d0c18e.png