Challenger -1 / -2 / -3 (Egyesült Királyság)

Nem értem, hogy szemből nézve mi a bajod. Hátulról meg nem látom.
Nem ez lett, ganem ez:
FB-IMG-1631628646406.jpg

Továbbra sem fejted ki a mi problámád.
Szerinted az egy igényes megoldás, hogy jó van az úgy basszuk fel valahová egy keretre, a kábelt meg elvezetjük a páncéltesten*...

*Nagy tapasztalata a szír háborúnak, hogy a kint elvezetett vezetékek páncélozás ide vagy oda nagyon sérülékenyek.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Nem, de ez egy kókány munka.
Ha meg nincsenek érveid akkor mással szórakoztasd magad, pl valami olyannal amihez érdemben hozzá tudsz szólni.
Köszönjük, várjuk az érveidet, hogy miért kókány.
Kb. harmadik kérésre sem sikerült leírni.

Szerinted az egy igényes megoldás, hogy jó van az úgy basszuk fel valahová egy keretre, a kábelt meg elvezetjük a páncéltesten*...

*Nagy tapasztalata a szír háborúnak, hogy a kint elvezetett vezetékek páncélozás ide vagy oda nagyon sérülékenyek.
Hol vannak a kábelek a képen?

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 4082
Köszönjük, várjuk az érveidet, hogy miért kókány.
Kb. harmadik kérésre sem sikerült leírni.

Hol vannak a kábelek a képen?
Írtam pl a kábeles megoldás, de ott a keret is. A Trophy eredetileg egy páncelozott dobozba van rakva, erre az angolok fogták és kiratkták egy keretre a radarokat...

A Leopárd 2 topikban is ez volt a téma. Lehidaltam :(
Nem, ott a mindenki a torony homlokpancélt célozza hülyeséged a téma. Vagy lövegpajzsot... Már nem is tudom mert két egymást követő kommentben totál mást írtál. Meg az, hogy szetinted a T-72 barmelyik valtozata egy modern tank, mert pár csóró ország veszi néha es az oroszok kényszerből (pénztelenség) reszelgetik.

Nem értem, hogy szemből nézve mi a bajod. Hátulról meg nem látom.

Az, hogy kirakták ilyen árbócokra, mint putri ormára a UPC tányért, páncélzat nélkül. Ahelyett, hogy belesimították volna a toronyba.

már hogy csapná el jobban bármi is, ha körbepáncélozzák, mint ha kilóg, mint egy egy szarvas agancs?
?????
A Thropy tudtommal RPG és ATGM ellen felel meg, azok lassúak egy APFSDS-hez képest.

Viszont ezek ellen semmit nem ér, ahogy felfelé semmit az gépágyúk ellen. Végig sorozzák a hk-t bármivel, és radarokat csapja el elsőnek ez.
Aztán ennyi volt. Mivel mindenki a harcjármű közepére céloz, ezért a lövegek melletti radarokat fogják elcsapni a lövések nagy valószínűséggel, ha kellően közel vagy. Az, hogy a kettős R szórás "gyűrűje" pont fedje a kintebb levő antennákat ahhoz pont a folyamatosan mellé lövés eset kell.

?????
A Thropy tudtommal RPG és ATGM ellen felel meg, azok lassúak egy APFSDS-hez képest.

Viszont ezek ellen semmit nem ér, ahogy felfelé semmit az gépágyúk ellen. Végig sorozzák a hk-t bármivel, és radarokat csapja el elsőnek ez.
Aztán ennyi volt. Mivel mindenki a harcjármű közepére céloz, ezért a lövegek melletti radarokat fogják elcsapni a lövések nagy valószínűséggel, ha kellően közel vagy. Az, hogy a kettős R szórás "gyűrűje" pont fedje a kintebb levő antennákat ahhoz pont a folyamatosan mellé lövés eset kell.
Gépágyúval nem fogják szemből lőni, mert visszalő a tank.

• Vicces
Reactions: fip7
?????

Mert így kilógatva szerinted jobb nekik?
Szerintem jól bele is akad majd minden szarba a terepen.
Először amúgy csak Dudiról fordítottam neked, de most már belevontál. :D