[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

ez olyan mint amikor megírta. két éve, hogy a Covid miatt üresek leszenek majd a boltok?
Végülis nem lettek üresek, volt alma 5xös áron, meg wc papír is, max 1 csomag családonként!
Faárut milyen olcsó volt a nyáron venni! Elektronikai alkatrészt rendeltem év elején, azt mondták szeptemberre hozzák! (máskor max 2 hét)

• Tetszik
Reactions: KoviUbi and fip7
Bejött. Kb. :D

ssspiegel-480610.jpg
Ezekért a retardált nevekért, meg a koalázásért is lövetnék.

Azért el kell választani a gazdasági és a politikai életet. Egy gyenge kormányzás sem fogja egyből bedönteni a gazdaságot, illetve akár még kormány nélkül is működőképes tud lenni. Persze jót nem tesz.

Én még azt sem vetem el teljesen a lehetőségek közül, hogy nem tud kormány alakulni és új választást írnak ki.
Kormány nélkül működőképesebb tud lenni a gazdaság, mint egy rossz kormánnyal!

Lehetséges koalíciós variációk!
..
osszesites-480698.jpg

Sajnos a lámpás variáció fog bejönni. Szuper lesz…

Sztem bárki lesz, akkora az ellentét már az SPD és a CDU között, illetve annyira más a gazdaságpolitikai elképzelés a Grüne meg az FDP között, hogy bukta lesz. Aki okos ebből a kormányból kimarad.

Az AFD meg ott szív, hogy a radikálisai taroltak egyéniben,a pragmatikusabb CDU/FDP-ből ejtőernyőzött politikusok elvéreztek. Nem lett több szavazatuk, de 3-4 párt között úgy oszlott meg, hogy éppen ők nyertek 1-5%-al. Pedig ha nem nyitnak középre, marad az örök karantén.

Hát nem cukik?