Nem ide jöttek a németek is???facebook csoportból:
![]()
![]()

hirado.hu
Mán megint Katar.... Ezek állandóan körülöttünk legyeskednek...Az AgustaWestland AW149-n kívül, a Qatar Emiri Air Force NH-90NFH gépe is gyakorol Veszprém környékén.
Vagy csak arról figyelik meg a Qatariak a Tataiak gyakorlatát?
Lehet hogy a Gidránokra kíváncsiak! Vagy bejelentkeztek a t-72-ért, ha már nekünk nem kellenek pár év múlva.Mán megint Katar.... Ezek állandóan körülöttünk legyeskednek...

Yalcint, NMS-t is vettek a törököktől. Leopardból is azonos verziót vettunk, pont az övéket gyártják előttünk. És Korom oda bukott nagykövetnek.Lehet hogy a Gidránokra kíváncsiak! Vagy bejelentkeztek a t-72-ért, ha már nekünk nem kellenek pár év múlva.![]()
Igen, elég feltűnő, hogy mennyire egy húron pendülünk velük mostanában. Remélem lesznek még ilyen közös projektek, mondjuk a Lynxekkel kapcsolatban is!Yalcint, NMS-t is vettek a törököktől. Leopardból is azonos verziót vettunk, pont az övéket gyártják előttünk. És Korom oda bukott nagykövetnek.
Igen, szokatlan heli hangot hallottam napközben. A Flightradaron láttam én is, NH-90, nézem, KATARI!, mi a rossebb?Az AgustaWestland AW149-n kívül, a Qatar Emiri Air Force NH-90NFH gépe is gyakorol Veszprém környékén.

En orulnek a katari Lynxnek, a csehszlovakokkal ellentetben (akik minden konfigot, anyacsavart 6-szor atragnanak hisz csorok mint mi...) a katari verzio tele lenne pakolva minden joval (csakugy mint a Leo is).Yalcint, NMS-t is vettek a törököktől. Leopardból is azonos verziót vettunk, pont az övéket gyártják előttünk. És Korom oda bukott nagykövetnek.
Komplexre sikeredett, törekedtek a valósághűségre.Dörögnek az ágyúk Várpalotán...
![]()
Videók | Híradó
Bemutatjuk a friss és fontos történéseket, de benézünk a színfalak mögé is.hirado.hu

Az AgustaWestland AW149-n kívül, a Qatar Emiri Air Force NH-90NFH gépe is gyakorol Veszprém környékén.
Igen, szokatlan heli hangot hallottam napközben. A Flightradaron láttam én is, NH-90, nézem, KATARI!, mi a rossebb?
Pápáról ment egy kört.
Erre azért kíváncsi leszek, már ha megtudjuk, hogy mi volt ez.
Facebook szerint, 15 helikopterrel mentünk ma a Bakonyba, Szolnokról.
Facebook szerint, 15 helikopterrel mentünk ma a Bakonyba, Szolnokról.
Indul a század csuklógyakorlatraKelenföld. Talán a nemrég megint előkerült német cikkben volt róla szó, hogy jön egy német üteg gyakorlatra.
Megint áthozták promózni a demó Lynxet?Lippai Péter képeiből (Bakonykúti):
![]()
![]()
![]()

Igen. Meg dübörögnek a Pzh-k isMegint áthozták promózni a demó Lynxet?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..