Kínai pilóta nélküli repülőgépek

Wingloong-2 ahogy kell !

51517659744_ece68148f2_o.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Zhuhai 2021. A kínai WZ-7 nagy magasságú felderítő UAV...​

Az idei Zhuhai Airshow volt az első hivatalos bemutatója a WZ-7 felderítő UAV-nak, amelyet eredetileg egyszerűen Xianglong ("Xianlong" vagy "szárnyaló sárkány") néven ismertek. A repülőgép fejlesztése a jelek szerint már a 2000-es években elkezdődött, az első prototípust 2011-ben fotózták le a chengdui üzem repülőterén, de az átfogó módosításokon ment keresztül, és csak 2013-ban jelenik meg az első repülési prototípus, amely aztán gyártásba kerül. Miután minden teszten megfeleltek Csengtuban, az új UAV sorozatgyártását 2015-16-ban kezdték meg a Guizhou-i repülőgépgyárban, ahonnan WZ-7 néven álltak szolgálatba a Kínai Népi Felszabadító Hadseregnél, és az elmúlt években rendszeresen használták felderítésre különböző területeken, a Dél-kínai-tengertől a Kína és India közötti tényleges ellenőrzési vonalig.

NATO nem nézné jó szemmel , Még a telefonjaik is veszélyesek a NATO-ra nézve :D
Egy jó biznisz érdekében bármi! Szerintem ezt odaadnám hazai gyártásra mindenestől együtt! Volna ezekben K+F-i potenciál is, nem lenne az annyira rossz!

Egy jó biznisz érdekében bármi! Szerintem ezt odaadnám hazai gyártásra mindenestől együtt! Volna ezekben K+F-i potenciál is, nem lenne az annyira rossz!
Ja adnák a Maoék abban nem lenne hiba,dehogy az összes magyarországi hadgyakorlatot illetve bármilyen műveletet ahol a kínai drón előfordul real time látnák a Kínaiak Sanghaj alsón az teljesen biztos:-)

• Vicces
Reactions: Ocses and Venom85
Ja adnák a Maoék abban nem lenne hiba,dehogy az összes magyarországi hadgyakorlatot illetve bármilyen műveletet ahol a kínai drón előfordul real time látnák a Kínaiak Sanghaj alsón az teljesen biztos:)
Biztosan össze lehetne hozni hogy NATO kompatibilis legyen! Nem tudom elképzelni, hogy ne menne! A másik ami költséges dolog a fegyverek integrálása! De amúgy nem rossz kis cuccok vannak ott is, érdemes lenne szétnézni!

Biztosan össze lehetne hozni hogy NATO kompatibilis legyen! Nem tudom elképzelni, hogy ne menne! A másik ami költséges dolog a fegyverek integrálása! De amúgy nem rossz kis cuccok vannak ott is, érdemes lenne szétnézni!
Hidd el,hogy a kínaiak is azt szeretnék mindennél jobban,hogy NATO kompatibilis legyen:-)

• Vicces
Reactions: Ocses and Venom85