Olyan szép az az aranytartalék, kár lenne ha történne vele valami, hosszú még a péntek.Péntek van.
![]()

Kicsit konkrétabban.... Спасибо.Heves harcok folynak Ukrajnában ,
Valakinel jol fexik, gyakorlatilag ahogy beesett a parlamentbe egybol hadugyminiszter lett.Én mindenre megválasztanám.
@Tcat , @Mackensen Azt ígértétek, hogy az ukrajna topic megnyílik, ha vér fog folyni. Úgy tűnik elindul a buli. Lehetne, hogy ne minden más topic legyen összeszemeteleve?Heves harcok folynak Ukrajnában ,
Mennyit fizetsz ?Kicsit konkrétabban.... Спасибо.

A DNR és az LNR sosem fog így egy élhető hely lenni, amíg ez az állapot fentmarad. Én már azért kicsit orrolnék Vladimirre, hogy mindig csak ígérgeti, hogy majd megvéd minket, de az aknák mégiscsak a mi házainkra csapódnak, már lassan 8 éve.Mennyit fizetsz ?![]()
Tegnap gyakorlatilag a teljes "frontvonal" mentén súlyosbodtak a harcok Az ukrán csapatok számos fegyvert használtak, köztük nagy kaliberű tüzérséget, páncélozott szállítójárműveket és gyalogsági harcjárműveket, automata gránátvetőket, különböző kaliberű aknavetőket és pilóta nélküli légi járműveket. Az egyik ágyúzás következtében a DNR déli részén több település, köztük Tavricheskoe falu is áramellátás nélkül maradt. A donbászi helyzet messze a legsúlyosabb az októberi hónap folyamán.
Szép dolog az optimizmus meg a vak hit, csak azt nem tudom, hogy mennyit ér ha konkrétan nincs elég gáz a tározókban. Tudom, hogy szar ügy a realitás.https://karpathir.com/2021/10/29/tavaszig-megtiltottak-a-gazcsapok-elzarasat/
"TAVASZIG MEGTILTOTTÁK A GÁZCSAPOK ELZÁRÁSÁT
Az ukrán miniszterelnök kijelentette, az országban a tél átvészeléséhez elegendő fűtőanyag áll rendelkezésre.
Az ukrán kormány megtiltotta, hogy a téli szezon végéig elzárják a fűtést. Erről október 28-i ülésén hozott döntést. Tilos elzárni a fűtőházak, az iskolák, kórházak és más szociális intézmények gázcsapját.
Denisz Smihal hozzátette, a világban észlelhető energetikai válság ellenére, Ukrajna stabilan átvészeli a fűtési szezont."
https://karpathir.com/2021/10/29/tavaszig-megtiltottak-a-gazcsapok-elzarasat/
"TAVASZIG MEGTILTOTTÁK A GÁZCSAPOK ELZÁRÁSÁT
Az ukrán miniszterelnök kijelentette, az országban a tél átvészeléséhez elegendő fűtőanyag áll rendelkezésre.
Az ukrán kormány megtiltotta, hogy a téli szezon végéig elzárják a fűtést. Erről október 28-i ülésén hozott döntést. Tilos elzárni a fűtőházak, az iskolák, kórházak és más szociális intézmények gázcsapját.
Denisz Smihal hozzátette, a világban észlelhető energetikai válság ellenére, Ukrajna stabilan átvészeli a fűtési szezont."
Szép dolog az optimizmus meg a vak hit, csak azt nem tudom, hogy mennyit ér ha konkrétan nincs elég gáz a tározókban. Tudom, hogy szar ügy a realitás.
A tárolt gáz 2/3-a magáncégeké. Ez azt jelenti, hogy az ukrán ismét lopni fogják az orosz (tranzit)gázt.Szép dolog az optimizmus meg a vak hit, csak azt nem tudom, hogy mennyit ér ha konkrétan nincs elég gáz a tározókban. Tudom, hogy szar ügy a realitás.
Ez jó hír. Másrészt az oldal nincs orosz befolyás alatt.Likvidáltak egy ukrán Jobb Szektorost. Szlovák oldal erős orosz befolyással.
Kozben elindultak az orosz Iszkanderok hogy elfoglaljak a pozicioikat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..