Recent Content by fishbed

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. fishbed

  [HUN] Saab JAS-39EBS-HU Gripen

  Szu-ban volt R23r indítás az asztrahányi lőtéren. Még Varga Tömör írt róla a zaranysasaban.
 2. fishbed

  [BIZTPOL] Magyarország

  Az M2,M3 vonalon lévő óvó helyek felújításra kerültek. A PV folyamatosan ellenőrzi a meglévő berendezések, felszerelések állapotát.
 3. fishbed

  Beszélgető

  M4 Rákóczi tér állomás. Szentjános bogár effektus.
 4. fishbed

  Visszajelzések és javaslatok

  Filterrel együtt már 2.
 5. fishbed

  Autó-motor, elektromos járművek, közlekedés

  Ennek a feszítő vágos részét láttam , amikor láttam a mentők, tűzoltók rendőrök létszámát. Sejtettem hogy nagy a baj. Hajnal 2-kor mentem forgalom nulla, út nem volt nedves csúszós. Hogy a faszba találta meg azt az oszlopot?
 6. fishbed

  Szuhoj Szu-27, -30, -33, -35 "Flanker"

  Ezekről a fejlesztésekről nincs valami írás?
 7. fishbed

  Autó-motor, elektromos járművek, közlekedés

  Így kell leparkolni!
 8. fishbed

  A II. világháború

  A többes szám nem két p.
 9. fishbed

  Csapatlégvédelmi rendszerek

  Kép nincs?
 10. fishbed

  Mikojan-Gurjevics MiG-29, -35 "Fulcrum"

  Csepeli bányatavon voltam mikor 2 Míg 29-es a tököli reptér felett légi harcot gyakorolt. A budaörsi repülőnapokon látott manőverekhez képest nem hittem a szememnek. Utána Halászteleken jártam suliba. Volt olyan terem ami pont a reptér felé nézett. Mikor felszálltak nem tudtam a tanárra figyelni.
 11. fishbed

  Autó-motor, elektromos járművek, közlekedés

  Egy kicsit előbb besorolt mint kellett volna. Tartósan a kerékpársávot használta.
 12. fishbed

  [HUN] Saab JAS-39EBS-HU Gripen

  Üzenem Nagy Richárdnak , hogy vadászgépek által védett terület!
 13. fishbed

  General Dynamics/Lockheed Martin F-16 Falcon

  Ez csak a vételár? Mennyi lesz a felújítás költsége?