Recent Content by Groove

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 1. G

  Járványok, fertőzések

  Hát nahh ... ezééért ... erre még a Sputnik X se képes :D
 2. G

  Járványok, fertőzések

  Túl toltuk Béláim! Szabálykövető ember vagyok és a legjobbat szeretném kihozni a dologból ... csupán arra voltam kíváncsi, hogy ha megkínálnak egy szalonna pörgetésen egy sörrel meg egy felessel akkor visszautasítsam vagy ne... szó nincs itt berúgásról! Az se gond, ha két hónap mínusz ... csak...
 3. G

  Járványok, fertőzések

  Szó nincs róla ... nem alkoholista vagyok ... de pecázni szeretek ... heti 1-2 sört megiszok... Fájna a jó időben 2 hónapig pislogni... Az orosz tiszti főorvos asszony nyilatkozta, hogy előtte 2 hétig és utána 4 hétig semmi... na azért mindennek van határa :D
 4. G

  Járványok, fertőzések

  HELP Ebben a pillanatban kaptam Sputnik V-t ... most komolyan ne fogyasszak alkoholt 4 hétig ? És a 2. kör után is 4 hétig ? Viccesnek tűnik a kérdés, de komolyan kérdezem.
 5. G

  [BIZTPOL] A nagy sakktábla

  Nem olvastam vissza.... ha volt már, bocsánat. Számomra kimagaslóan és nagyon lényegre törően fejtik ki a jelenlegi helyzetet: Háttérkép (2021-03-25)
 6. G

  Humor

  https://9gag.com/gag/aP37eQV
 7. G

  Járványok, fertőzések

  Én is ugyan így gondolom! Sőőt... nekem kínai vakcia kellesz, mert kínai vállalatnál dolgozom és akarok menni még kínába.
 8. G

  Járványok, fertőzések

  Urak vagytok!!!! Köszönöm a válaszokat :)
 9. G

  Járványok, fertőzések

  Köszönöm! Mivel tudományos adatok az idő rövidsége miatt nem elérhetőek megbízhatóan ... ezért konkrétan ilyen véleményekre/tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
 10. G

  Járványok, fertőzések

  Nincs alap betegsége(62 éves). Soha nem volt trombózisa, a vérnyomása rendben... csupán gyomorfekélye van...
 11. G

  Járványok, fertőzések

  Sziasztok! Édesapámat az astrazeneca vakcinával szeretnék beoltani. Sok mindent lehet olvasni erről a típusról, Én nem gondolom, hogy konkrétan az oltásba haltak volna bele azok az emberek akikről hallani. Sajnos nem tudok visszaolvasni napi 30-50 oldalt ... ha szépen kérem(kérem szépen)...
 12. G

  Humor

  https://9gag.com/gag/aO7Lbd6
 13. G

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  https://9gag.com/gag/a43VKz1 Teljesen be van drótozva !
 14. G

  Humor

  https://9gag.com/gag/ax9W3KK
 15. G

  Humor

  https://9gag.com/gag/amvWYed