Recent Content by jurgenbauer

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. jurgenbauer

  Humor

  Ő egy halhatatlan keletnémet, az Otto, nem a Tóth Ottó.
 2. jurgenbauer

  Filmek és sorozatok

  Az utolsó jó liberális magyar film a férfi-női kapcsolatokról az volt, amiben orrbánba és szájerbe rakták Vad Katalint minden irányból, többször, többek. De már az is elmúlt.
 3. jurgenbauer

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Pöcskő zombizik és forradalmat vizionál, de nem náluk Kijevben, hanem Moszkvában: https://mandiner.hu/cikk/20221128_vitalij_klicsko_oroszorszag_ukrajna_haboru_kijev_kulfold
 4. jurgenbauer

  [BIZTPOL] Magyarország

  https://mandiner.hu/cikk/20221128_francis_fukuyama_action_for_democracy_marki_zay_peter_francesca_rivafinoli
 5. jurgenbauer

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Ez mind szép, mind szép, blabla, gyönyörű, de mi lesz velük és a kicsiny kis lelkükkel, ha elmarad majd mögülük a légierő, tüzérség, és rádöbbennek, hogy jé, ez mínusz 20, nem 35 fok, és hogy jé, az ellen nem tevéket és kecskéket dug harc előtt, meg ilyenek? Legutoljára Koreában harcoltak...
 6. jurgenbauer

  [BIZTPOL] Magyarország

  https://www.vadhajtasok.hu/2022/11/28/ujhulye-azon-dolgozunk-hogy-magyarorszag-megkapja-az-unios-penzeket-es-orbanek-azt-ne-lophassak-el
 7. jurgenbauer

  [BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

  Akkor nem volt igaza Stiernek az egyik beszélgetésben, hozzányúltak a készletekhez ... https://oroszhirek.hu/lengyel-nato-nagykovet-uresek-a-fegyverraktarak-ukrajna-tamogatasa-miatt/
 8. jurgenbauer

  [BIZTPOL] Magyarország

  Biztos egy mikróba.
 9. jurgenbauer

  Sport

  Attól tartok, nem jutunk ki az EBre ha a szerbek így fognak ellenünk focizni. :)
 10. jurgenbauer

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Ukrajna soha többé nem lesz nyugodt: https://mandiner.hu/cikk/20221128_kulfold_ukrajna_oroszorszag_haboru_volodimir_zelenszkij_tamadasok
 11. jurgenbauer

  [BIZTPOL] Magyarország

  A meccsek közötti 1 perces hírekben keményen tolják a guruló dolláros sztorit mától ... Estére elég sokan fognak róla hallani.
 12. jurgenbauer

  Sport

  Kameruni kapus összeveszett a szövkappal, az kitette a keretből, az eredmény: a cserekapussal ami kapura ment eddig a szerbektől, az bemegy.
 13. jurgenbauer

  Humor

  Azok a boldog szép napok!
 14. jurgenbauer

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  https://mandiner.hu/cikk/20221128_tucker_carlson_fox_news_volodimir_zelenszkij_usa_ukrajna_kulfold
 15. jurgenbauer

  [BIZTPOL] Magyarország

  https://nullahategy.hu/fennyel-festett-mesevilag-ilyen-lett-a-palatinus-strand-teruleten-felepitett-lumina-park-video/