Recent Content by Matróz Kommandó

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 1. Matróz Kommandó

  Belpol

  Sajnos nemet kell mondanom, csak annyi időm van, hogy néhány topikot (nagyjából) kövessek és pár gondolatot ezekhez időnként hozzátegyek. Egyébként sem értek hozzá igazán, csak a gyerekeimen láttam átgázolni az állami alap-közép és felsőfokú oktatást.
 2. Matróz Kommandó

  Belpol

  Egyetértek, de kibővíteném azzal, hogy a jelenlegi általános és középiskolai struktúrát alaposan meg kell reformálni. Az eü és a felsűoktatás átalakítása után mindenképp ennek kell következnie.
 3. Matróz Kommandó

  Honvédségi kézifegyverek

  Hát ez tényleg szörnyű, mi a francnak kell a csapatoknak ennyi nevet adni. Szinte beteges perverzió. Névmánia.
 4. Matróz Kommandó

  [BIZTPOL] Magyarország

  Románia felé azért nincs kerítés, mert ők ezt kérték és megígértek a folyamatos határőrizetet és azt, hogy mindenkit visszavesznek. Amennyire tudom ezt eddig be is tartották!
 5. Matróz Kommandó

  Belpol

  Hálózati térképek, terjeszkedési tervek – Magyar Telekom csoport
 6. Matróz Kommandó

  [HUN] Gestamen fegyverek

  Mondod te aki profin képzett gyakorlott katona vagy, de én annó hasalva a lőállásba bizony átnyomtam 1-be majd vissza, ha (rövid) sorozatot kellett lőni. Ráadásul ki is fektettem magam előtt, fogalmam sincs szabályos volt avagy nem, de a kiképzők örömködtek, hogy kiválót lőttem (jutiszabi), mert...
 7. Matróz Kommandó

  Belpol

  A magyar internet kapcsoloja a T-csoport kezében van. Na az tenyleg nemzetbiztonsági kockázat!
 8. Matróz Kommandó

  Belpol

  Értelmes ember nem zsidózik, a többinek meg tilos!
 9. Matróz Kommandó

  Belpol

  Na látod, pont ezért kerül a süllyesztőbe ez a idétlen társaság!
 10. Matróz Kommandó

  Belpol

  Kaletáról (hálisten) semmit nem tudok.
 11. Matróz Kommandó

  Belpol

  Sukoró kapcsán az akkori amcsi nagykövet jelezte, ellenséges lépésként fogják kezeleni, ha Gyurcsányt leültetik.
 12. Matróz Kommandó

  [BIZTPOL] Magyarország

  Inkább ne, pls.
 13. Matróz Kommandó

  Belpol

  Darwin díjasok!
 14. Matróz Kommandó

  [HUN] Katonai ruházat

  A szabál az szabál(y) :)
 15. Matróz Kommandó

  [HUN] Haderőszervezés és haderőalkalmazás elmélete

  Biztos mindenki tudja, de most nagyon a szemem előtt van a "bajtárs" kifejezés, ami ugyanis nem a "bajban társat" jelenti, hanem a baj eredeti jelentése szerinti harc(os)társat. Lásd még párbaj, bajvívás, bajnok stb.