Jaj már...
Most miért kell tönkretenni egy jó kis anyázást a valósággal???
Hát van neked lelkivilágod?
Egyébként most kockáztatva, hogy valami people groupos olvassa:
Igen a samsung sdi nem tökéletes. Ad abszurdum még igazak is lehetnek dolgok.
De ez a cikk egy csomó mindent összemos.
Tehát:
A belső expozíciós érték: az atomerőműben, vagy más sugárzásnak kitett területen is más a dolgozói expoziciós érték, mint ami egy civilt érhet.
Erre jött a 88 tonna(asszem, most nem ellenőrzöm vissza): de mi is volt a felhasznált légköbméter ebben az 5 évben? Az biztos több, mint a határérték?
Amúgy az nmp baromi drága, épp ezért durván 90% újrahasznosítódik. Avagy, lehet nem tartaná be a cég a környezetvédelmi előírásokat, de anyagi érdeke fűződik hozzá, hogy túlteljesítse.
Nem is 5 hanem 10 ev alatt 21 munkavállaló: izé, ennél több az átlagos munkahelyi balesetek száma, random kisvállalkozóknál. Avagy hívom
@Pogány olvtársat, hogy mi is volt a lábával.
De mindezt úgy, h az sdi jelenleg 7000+ embert foglalkoztat közvetlenül, és közvetve inkább 10 ezer+ a létszám. Csak a dolgozói buszok száma egy egy műszak ill a daytime végén 50 felett van. És ezek nagyobb részt 50 fős buszok. Na ebből úgy lehet számolni, hogy miről beszélünk.
Persze van gond bőven, és a személyes izlésemnek még mindig magas a megoldjuk okosban faktor. De ennél jobb arányt csak egy magyar középvállalkozásban tapasztaltam (ezt csak azért, mert nem minden kisvállalkozóra hányok, csak az átlag magyar audis kkvra), de azért bőven árt a dolognak, hogy reteksok munkavállaló jön onnan, hogy old meg okosban, mert repülsz, ami itt nem segít a baleseti statisztikán. Erről amúgy a magyar állam baromira tehet. Csak nem szeretjük ezt emlegetni. Mert ha ellenőrizne, 10ből 5 magyar vállalkozás menne a levesbe.
És úgy általában, nem tudom, igazat mond-e a környezetvédelmi, és vízúgyi részlegünk, de azt mondom, inkább igen, mint nem. Ha akarom talán még én is rálátok a vízügyi adatokra. Az, hogy tudjam, h ezek igazak-e, ahhoz mondjuk az államnak kellene ellenőriznie, amit nem tesz meg. Ezért megértem, hogy nem hörög a paraszt, ha... de ezt talán nem az ország második legnagyobb munkaadóján kéne leverni. Főleg úgy, hogy igazából sokkal nagyobbat szopunk a dolgon, mint józsi and józsi bt aki feketén foglalkoztat, mindenre szarva.