[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 207
67 093
113
Ha ennyire értékesek vagyunk, mit kell konspirálni? Viktor elrepül valahova és baleset éri a repülőt, gyomorrontást kap és néhány nap múlva elpatkol, vagy meggyőzik valamivel, hogy sokkal jobb lenne neki és kiscsaládjának, ha nyugdíjba megy. Aztán a kövit úgy rángatnák, ahogy akarják. Panamát is megszállták, mikor azt pedzegette a helyi kiskakas, hogy milyen szép is lenne, ha a csatornára is kiterjedne a fennhatósága, ha más egyszer ott van....
Tudod, a demokráciásat játsszuk a kedvükért, mert a királyosdink sértené a nyugati demokráciának nevezett valamit ahol több a királyság és hercegség ma is, mint a Magyarország nevéből ezekkel szemben balról síkoltozva hiányolt köztarsaság. Szóval könnyen előfordulhat, hogy ha a sutyuri módit valasztják egy Orbantalanításra a látszat fenntartása mellett is ellenálló népségként 'rosszul' szavaznánk. Ez ugye a rendszer olyan hibája amit manapság, hogy közel vannak a célhoz, igyekeznek is kiküszöbölni az egyetlen liberális birodalmi igazsággal birodalomként viselkedve befelé az állampolgáraik szivatásával, kifelé a nekik nem tetszőkkel szembeni démonizálással. Mi bent vagyunk, mégis minden mozzanat ebbe az irányba kényszeríti a folyamatokat, ahogy az oroszok elleni démonizálást is figcsikrogatva feszítik tovább.

Ha a nyílt birodalmi arroganciával elkövetett vezető és elitcserét választják kortárs bolsevik köpedelmek által, akkor az ellenállás egyértelműen kemény lesz. Plusz van egy világ többi része akik beleszólnának ebbe.


Szóval ez egyik sem igazán jó opció nekik, főleg, hogy az Orbán kormányok végülis teljesítik a birodalmi célokat igazán soft power módon, hogy ne legyen ellenállás. Szóval miközben ez a felkínált rossz látszólag, hogy Óbááán, közben birodalmi segéderőt építenek kizárólag, közben a városképek nyugatosodnak, közben a nyugathoz tartozunk, közben minden meg van szavazva, közben lerántanak minket pénzzel, közben alázzák az országot, közben mégis a nép balfasz többsége nyugatosodni akarna még, közben hisztigörcsöt kap már az eddigi nyugatosodástól is miközben azt kapta amiért rinyált, közben a saját államisag terjesztésének, a szuverenitás igazi módjának, a teljes értékű kormányzásnak és a teljes értékű embereknek a gondolatától is sírás van...

Volt egy másfél-két év, amíg megadtam a lehetőségét annak, hogy a régen is a nagy rendszerbe integrált Orbán kormányzás talán nem a nyugati terv része, hiszen pont ugyanezeket kellett volna csinálnia sok látszat és hangzatos dologban egy valódi szuverenitást építő vezetésnek is, de eljött a pont, amikor egyértelmű lett, hogy sajnos nem a 'sátán zsinagógáját' építette, hanem olyan jahvésat.

Szóval igazából 'még rosszabbul' kellene következetesen szavznia itthon mindenkinek, amíg ezt a fasz demokráciás nyugatosságot éljük, de még ez is baromság, mert a végkifejlettje ugyanaz lesz, mert sikerült a soft powert hozó kormány által elpazarolni az időnket.

Szóval felesleges igazából a színjáték, egyszerűen a végére kellene már most ugrani. Sima bosszúból is. Mert változás nem lesz amit mindenki annyira hangoztatva vár. Miközben generációs szinten nyugatosodunk és mindenki egyre frusztráltabb a hatásaitól, közben az van a közgondolkozásba építve hogy a nyugatosodás embertelen hatásait még több nyugatosodással kell kezelni a tényleges magyar hagyományok, történelem, annak vonzatairól vaó gondolkozás teljes kizárásával, mert a demokrácia a legjobb amit eddig az emberiség kitalált nekünk. Mert a kapitalista demokrácia a legjobb amit az emberiség eddig kitalált nekünk. Mert a liberális kapitalista demokrácia a legjobb amit az emberiség eddig kitalált nekünk. Mert a baloldali liberális marxista demokrácia a legjobb amit az emberiség eddig kitalált nekünk. Mert a baloldali liberális marxista demokracia annyira fejlett, hogy nincs is szükség szavazásra a birodalomban, de Orbán leépítené a demokraciát... Az emberek pedig zabálják a faszságot. Egyiptomi József jobb vagy bal kezéből válogatható az izmus de integrált formában az eredőjéhez. Mindegy melyik kezet választod, Egyiptomi Józsefet kapod.

Ha az Orbán miatt óbégató nyugatot választod, ha a nyugatos Orbánt, nyugatos eredményt kapsz, ugyanazt kapod, ugyanaz nyújtja feléd egyik vagy másik kezében.

Közben a program arra, hogy mi a magyar dolgainkat erőltessük rá másokra, már álomföldén is szinte kiveszőben van, mert a nagy többség egyik vagy másik kézből választ, ami pedig a sajátjában van, mindaz ami itt van és amire a tulajdonos arroganciájával kellene vigyáznia, azt hagyja kifolyni a kezéből.

Szóval mi van itt ami olyan értékes, hogy mindenkinek ez kell? Maga a kérdés a mentalitás jelenkorának a tökéletes leírására alkalmas dolog. Minden ha tömören akarom mondani. Ha meg nem, nézz körül itt, a világban, elég csak a neten. Mert fel lehetne tenni a kérdést, hogy a bolygó melyik pontja melyik pontja értéktelen, talán azokat leszámítva amiket a tudományos fejlettség élhetetlenné tett, de ez is csak általános dolog.

Itt a világ köldöke, ha itt születtél. Az ősök, a történelmi kapaszkodók, a fejét újra meg újra felütő közös szabadságvágy. Itt van a gyökere annak ami magyar és benne oly sok másik ami magyarrá lett. Ez részben van bárhol máshol. Bárhol máshol sodródó gyökértelenség van, de ez itt a haza, az őshaza.

Amiről beszélni szoktam, az egy több évezrede folyó világháború, talán nem véletlen hogy a sumér ókorban habirunak hívták az ellenoldalt. De nem akarok nyelvészkedni, meg történelemórákat sem adni. Olvasnia kellene mindenkinek, sokkal többmindent kellene itthon számontartania, tudnia mindenkinek, hatalmas méretű hivatkozási alapja lenne minden esemény szemléletekor az embereknek. Ez már megtörtént, mi volt a tényleges oka, mit eredményezett...

És hiheted, hogy mindez csak a mi belső szemléletünk, már akiknek van, innen kifelé és magyaráznom kellene a nyersanyagokat amikről azért legalább ezen a fórumon tudunk valamit, hogy valami más okot adjak, de az abhelyzet, hogy pont az eddig soroltak az ok, amiért pont megint a medence kell a világ hatalmainak mint mindenkor, de mindig a mi őseink, népeink éltek, élnek, élünk itt, mint mindenkor.


Amíg van aki ragaszkodjon ehhez, addig, hirdetheti ki bármennyi szdsz-es, hogy kihaltunk, itt leszünk, emlékeztetőjéül egy történelemnek, hogy mi a szabadság. A nem polgárság amin tárgyak és verőemberek uralkodnak. Visszaidézhetünk korokat, amikor nem a mesterséges fogalmi pénzrendszer rabszolgái voltak az emberek és hogy voltak korszakok, amikor volt olyan vezetés, ami ennek ellenállt és akkor gyarapodtunk.

A kultúralis eltörlésünkkel egy több évezredes háború zárulna, hát hidd el, hogy elég jelentős ami itt van.
 

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 762
11 972
113
Az ÉN olvasatomban a "túlélőzóna" fogalmában egy picit más, szélesebb értelmezésre gondoltam,...de mindegy is :rolleyes: .
michael-scott.gif

oké.
 
  • Tetszik
Reactions: arcas

eszena

Well-Known Member
2021. április 3.
899
3 231
93
Tudod, a demokráciásat játsszuk a kedvükért, mert a királyosdink sértené a nyugati demokráciának nevezett valamit ahol több a királyság és hercegség ma is, mint a Magyarország nevéből ezekkel szemben balról síkoltozva hiányolt köztarsaság. Szóval könnyen előfordulhat, hogy ha a sutyuri módit valasztják egy Orbantalanításra a látszat fenntartása mellett is ellenálló népségként 'rosszul' szavaznánk. Ez ugye a rendszer olyan hibája amit manapság, hogy közel vannak a célhoz, igyekeznek is kiküszöbölni az egyetlen liberális birodalmi igazsággal birodalomként viselkedve befelé az állampolgáraik szivatásával, kifelé a nekik nem tetszőkkel szembeni démonizálással. Mi bent vagyunk, mégis minden mozzanat ebbe az irányba kényszeríti a folyamatokat, ahogy az oroszok elleni démonizálást is figcsikrogatva feszítik tovább.

Ha a nyílt birodalmi arroganciával elkövetett vezető és elitcserét választják kortárs bolsevik köpedelmek által, akkor az ellenállás egyértelműen kemény lesz. Plusz van egy világ többi része akik beleszólnának ebbe.


Szóval ez egyik sem igazán jó opció nekik, főleg, hogy az Orbán kormányok végülis teljesítik a birodalmi célokat igazán soft power módon, hogy ne legyen ellenállás. Szóval miközben ez a felkínált rossz látszólag, hogy Óbááán, közben birodalmi segéderőt építenek kizárólag, közben a városképek nyugatosodnak, közben a nyugathoz tartozunk, közben minden meg van szavazva, közben lerántanak minket pénzzel, közben alázzák az országot, közben mégis a nép balfasz többsége nyugatosodni akarna még, közben hisztigörcsöt kap már az eddigi nyugatosodástól is miközben azt kapta amiért rinyált, közben a saját államisag terjesztésének, a szuverenitás igazi módjának, a teljes értékű kormányzásnak és a teljes értékű embereknek a gondolatától is sírás van...

Volt egy másfél-két év, amíg megadtam a lehetőségét annak, hogy a régen is a nagy rendszerbe integrált Orbán kormányzás talán nem a nyugati terv része, hiszen pont ugyanezeket kellett volna csinálnia sok látszat és hangzatos dologban egy valódi szuverenitást építő vezetésnek is, de eljött a pont, amikor egyértelmű lett, hogy sajnos nem a 'sátán zsinagógáját' építette, hanem olyan jahvésat.

Szóval igazából 'még rosszabbul' kellene következetesen szavznia itthon mindenkinek, amíg ezt a fasz demokráciás nyugatosságot éljük, de még ez is baromság, mert a végkifejlettje ugyanaz lesz, mert sikerült a soft powert hozó kormány által elpazarolni az időnket.

Szóval felesleges igazából a színjáték, egyszerűen a végére kellene már most ugrani. Sima bosszúból is. Mert változás nem lesz amit mindenki annyira hangoztatva vár. Miközben generációs szinten nyugatosodunk és mindenki egyre frusztráltabb a hatásaitól, közben az van a közgondolkozásba építve hogy a nyugatosodás embertelen hatásait még több nyugatosodással kell kezelni a tényleges magyar hagyományok, történelem, annak vonzatairól vaó gondolkozás teljes kizárásával, mert a demokrácia a legjobb amit eddig az emberiség kitalált nekünk. Mert a kapitalista demokrácia a legjobb amit az emberiség eddig kitalált nekünk. Mert a liberális kapitalista demokrácia a legjobb amit az emberiség eddig kitalált nekünk. Mert a baloldali liberális marxista demokrácia a legjobb amit az emberiség eddig kitalált nekünk. Mert a baloldali liberális marxista demokracia annyira fejlett, hogy nincs is szükség szavazásra a birodalomban, de Orbán leépítené a demokraciát... Az emberek pedig zabálják a faszságot. Egyiptomi József jobb vagy bal kezéből válogatható az izmus de integrált formában az eredőjéhez. Mindegy melyik kezet választod, Egyiptomi Józsefet kapod.

Ha az Orbán miatt óbégató nyugatot választod, ha a nyugatos Orbánt, nyugatos eredményt kapsz, ugyanazt kapod, ugyanaz nyújtja feléd egyik vagy másik kezében.

Közben a program arra, hogy mi a magyar dolgainkat erőltessük rá másokra, már álomföldén is szinte kiveszőben van, mert a nagy többség egyik vagy másik kézből választ, ami pedig a sajátjában van, mindaz ami itt van és amire a tulajdonos arroganciájával kellene vigyáznia, azt hagyja kifolyni a kezéből.

Szóval mi van itt ami olyan értékes, hogy mindenkinek ez kell? Maga a kérdés a mentalitás jelenkorának a tökéletes leírására alkalmas dolog. Minden ha tömören akarom mondani. Ha meg nem, nézz körül itt, a világban, elég csak a neten. Mert fel lehetne tenni a kérdést, hogy a bolygó melyik pontja melyik pontja értéktelen, talán azokat leszámítva amiket a tudományos fejlettség élhetetlenné tett, de ez is csak általános dolog.

Itt a világ köldöke, ha itt születtél. Az ősök, a történelmi kapaszkodók, a fejét újra meg újra felütő közös szabadságvágy. Itt van a gyökere annak ami magyar és benne oly sok másik ami magyarrá lett. Ez részben van bárhol máshol. Bárhol máshol sodródó gyökértelenség van, de ez itt a haza, az őshaza.

Amiről beszélni szoktam, az egy több évezrede folyó világháború, talán nem véletlen hogy a sumér ókorban habirunak hívták az ellenoldalt. De nem akarok nyelvészkedni, meg történelemórákat sem adni. Olvasnia kellene mindenkinek, sokkal többmindent kellene itthon számontartania, tudnia mindenkinek, hatalmas méretű hivatkozási alapja lenne minden esemény szemléletekor az embereknek. Ez már megtörtént, mi volt a tényleges oka, mit eredményezett...

És hiheted, hogy mindez csak a mi belső szemléletünk, már akiknek van, innen kifelé és magyaráznom kellene a nyersanyagokat amikről azért legalább ezen a fórumon tudunk valamit, hogy valami más okot adjak, de az abhelyzet, hogy pont az eddig soroltak az ok, amiért pont megint a medence kell a világ hatalmainak mint mindenkor, de mindig a mi őseink, népeink éltek, élnek, élünk itt, mint mindenkor.


Amíg van aki ragaszkodjon ehhez, addig, hirdetheti ki bármennyi szdsz-es, hogy kihaltunk, itt leszünk, emlékeztetőjéül egy történelemnek, hogy mi a szabadság. A nem polgárság amin tárgyak és verőemberek uralkodnak. Visszaidézhetünk korokat, amikor nem a mesterséges fogalmi pénzrendszer rabszolgái voltak az emberek és hogy voltak korszakok, amikor volt olyan vezetés, ami ennek ellenállt és akkor gyarapodtunk.

A kultúralis eltörlésünkkel egy több évezredes háború zárulna, hát hidd el, hogy elég jelentős ami itt van.
Üdv, nagyon jó kis írás, gratula.
 

agronomus

Well-Known Member
2020. augusztus 5.
222
1 253
93
Logikusan a balti törpék mellett a románok lesznek szépen leválasztva, hogy az orosz kijusson a balkánra. És milyen szép dominó lesz belőle a balkánon!
Régi vágya az oroszoknak a Balkáni korridor létrehozása, aminek kulcselem Dobrodzsa. Márpedig ha ezt megcsinálják, akkor Dobrodzsa nem maradhat román fennhatóság alatt, csakis szláv területként létezhet.
Ettől is tartanak a románok. Nem véletlen, hogy mindent az USA-ra tettek fel. Tudják, hogy ha az orosz nyer, nincs számukra kegyelem. Minimum szét lesznek szedve egy Nagy-Moldvára, egy Dobrodzsa nélküli Havasalföldre (régi nevén Valahiára) és egy önálló Erdélyre, amiben már a nemzetiségek is otthon érezhetik magukat. A két Ó-román tartomány pedig teljesen orosz befolyás alatt lesz. Erdély kérdéses. Ha engem kérdeztek, akkor azt mondom semleges státuszban lesz, háttérből erős magyar befolyással.
Ehez képest Macron egy olyan bevetheto hadero esetleges felállítását szondázza, amelyel alá lehetne támasztani a valamikor nyár folyamán megfogalmazot békejavaslatot. Mert a békéhez ero kell.
Elnézve a szóba jöhető államok konferencia utáni nyilatkozatait, meg kell állapítsam, hogy nem nagy a tolongás az új békeerőben való részvétel kapcsán.
Megjegyzem, hogy ez is csak addig lenne béke céljából erőt mutató koalíciós haderő, amíg össze nem állna, aztán szépen behajtaná Samu bácsi őket az ukrán hadszíntérre!
Csak azt nem értem, hogy ha annyira háborúzni akar a klasszikus nyugat, miért nem megy maga oda. Miért minket akar beküldeni?
Nem vagyok hülye, tudom a választ, csak költői kérdés.
Mar latom magam elott hogy Oo hogy fogja megturni a brit, nemet, francia bazisokat nyugat ukrajnaban. :D
Nem "megtúrni" szót akartad írni?
Így pontosabb lenne.
 

Halfdan

Well-Known Member
2019. január 9.
2 050
2 753
113
Ha ennyire értékesek vagyunk, mit kell konspirálni? Viktor elrepül valahova és baleset éri a repülőt, gyomorrontást kap és néhány nap múlva elpatkol, vagy meggyőzik valamivel, hogy sokkal jobb lenne neki és kiscsaládjának, ha nyugdíjba megy. Aztán a kövit úgy rángatnák, ahogy akarják. Panamát is megszállták, mikor azt pedzegette a helyi kiskakas, hogy milyen szép is lenne, ha a csatornára is kiterjedne a fennhatósága, ha más egyszer ott van....

Lebuktál, a háttérhatalom embere vagy, (sőt inkább te magad vagy a "deep state") kizárt h véletlen legyen :)

 
  • Hűha
Reactions: Árpicsek

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 762
11 972
113
Lebuktál, a háttérhatalom embere vagy, (sőt inkább te magad vagy a "deep state") kizárt h véletlen legyen :)

Baszki!
Ezdedurva! :eek:

Ha én lennék a deep state, akkor már szebb világ lenne!
(A fegyverkezésre fordított pénzből olyan készítményeket fejlesztetnék, amitől minden nő biszexuális bombázó lenne viszonylag laza erkölcsökkel és multiorgazmus képességével. Azért a nőkre is gondololva, a faszikból meg macsót (szigorúan heterot) transzformálna, az elfogyasztott ételek/italok milyenségének, mennyiségének dacára! :))
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 207
67 093
113
Baszki!
Ezdedurva! :eek:

Ha én lennék a deep state, akkor már szebb világ lenne!
(A fegyverkezésre fordított pénzből olyan készítményeket fejlesztetnék, amitől minden nő biszexuális bombázó lenne viszonylag laza erkölcsökkel és multiorgazmus képességével. Azért a nőkre is gondololva, a faszikból meg macsót (szigorúan heterot) transzformálna, az elfogyasztott ételek/italok milyenségének, mennyiségének dacára! :))
Hát jó, ez nem tűnik eretnek törekvésnek. :D
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 207
67 093
113

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 968
82 840
113

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 968
82 840
113
Anyátok ...ja! Nem bírnak magukkal a nácik:
Egy síparadicsimból üzenget a nő, miközben a fiatalok és idősek hullanak 31ezresével a fronton. Elképesztő. :D
 

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 088
13 491
113
Kolcsonkenyér visszajár ... :oops:

Ha valaki szuverén kulpolitikával takarózva bevédi Putyint, kezetráz Lavrovval, vagy eppenséggel szlovák katonák Ukrajnára kuldésérol hoaxol, az ne csodálkozzon, hogy mások is tudnak szuverén kulpolitikai dontést hozni, ami esetleg neki nem fog tetszeni.

Fico amúgy is folyton szapúlta a SAMP/T-t, hogy menyire elégtelen és nem uti meg a S-300 szintjét, akkor most tessék. :cool:
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 902
22 369
113
Kolcsonkenyér visszajár ... :oops:

Ha valaki szuverén kulpolitikával takarózva bevédi Putyint, kezetráz Lavrovval, vagy eppenséggel szlovák katonák Ukrajnára kuldésérol hoaxol, az ne csodálkozzon, hogy mások is tudnak szuverén kulpolitikai dontést hozni, ami esetleg neki nem fog tetszeni.

Fico amúgy is folyton szapúlta a SAMP/T-t, hogy menyire elégtelen és nem uti meg a S-300 szintjét, akkor most tessék. :cool:
Köszönjük Emese, adok egy zsepit, mert toltál egy szívfacsaró belpolt h még a könnyem is kijött. :D
Semmiféle hoax nem volt, intelligens emberek kezet fognak, Fico meg nem véd be senkit, max magát…
Nagyot zuhant a színvonalad az utóbbi időben, dehát megdolgozol érte :)
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 207
67 093
113
Kolcsonkenyér visszajár ... :oops:

Ha valaki szuverén kulpolitikával takarózva bevédi Putyint, kezetráz Lavrovval, vagy eppenséggel szlovák katonák Ukrajnára kuldésérol hoaxol, az ne csodálkozzon, hogy mások is tudnak szuverén kulpolitikai dontést hozni, ami esetleg neki nem fog tetszeni.

Fico amúgy is folyton szapúlta a SAMP/T-t, hogy menyire elégtelen és nem uti meg a S-300 szintjét, akkor most tessék. :cool:
Az évszázad üzlete. :rolleyes:
 

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 044
10 856
113
Sürgősen külföldi munkaerőre szorul Szlovákia

"Szlovákiában mintegy 144 ezer munkanélkülit tartanak nyilván, azonban ezek nagy többsége tartósan állástalan, mindennemű képzettség nélkül. A munkanélküliek aránya 5 százalék alá bukott, a nyugati országrészben egyenesen 3 százalék alá, ezért az ország történetében teljesen szokatlan módon (Szlovákia már a szocializmusban is munkaerő-kibocsátó volt, tízezrek dolgoztak a szövetségi állam jóval iparosodottabb cseh országrészében) külföldiekre szorul, akiknek a száma tavaly az utolsó negyedévben már átlépte a 100 ezret. Egybevetésül: 2015-ben országosan csupán 25 ezer, 2017-ben 49 500 és 2019-ben 78 ezer külföldi dolgozott az országban."
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 898
11 331
113
Kolcsonkenyér visszajár ... :oops:

Ha valaki szuverén kulpolitikával takarózva bevédi Putyint, kezetráz Lavrovval, vagy eppenséggel szlovák katonák Ukrajnára kuldésérol hoaxol, az ne csodálkozzon, hogy mások is tudnak szuverén kulpolitikai dontést hozni, ami esetleg neki nem fog tetszeni.

Fico amúgy is folyton szapúlta a SAMP/T-t, hogy menyire elégtelen és nem uti meg a S-300 szintjét, akkor most tessék. :cool:
Dudi úgyis megmondta, hogy nem támad az orosz, szóval amúgy is felesleges volt, vigyék. A Patriotokat is visszavették a németek és a hollandok? is, és az még jóval a Lavrov kézrázás előtt volt.
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 468
23 994
113
Kolcsonkenyér visszajár ... :oops:

Ha valaki szuverén kulpolitikával takarózva bevédi Putyint, kezetráz Lavrovval, vagy eppenséggel szlovák katonák Ukrajnára kuldésérol hoaxol, az ne csodálkozzon, hogy mások is tudnak szuverén kulpolitikai dontést hozni, ami esetleg neki nem fog tetszeni.

Fico amúgy is folyton szapúlta a SAMP/T-t, hogy menyire elégtelen és nem uti meg a S-300 szintjét, akkor most tessék. :cool:
Látod ezt mondtam már neked párszor, ha nem ugrotok a kútba ha a gazdi úgy kívánja, akkor egyből elhangozhat a gazdi szájából az államiságotok esetleges megkérdőjelezése (ez olyan végső eset) most csak jeleztek nektek, szépen, csendben.