Nem nézem meg az ilyet, csak ha elég erősnek érzem magam.A felvételek kedvéért tömörülnek ennyire össze, vagy ez a bevett szokás?
@dudi látod, a buckáról való géppuskaállás nem tűnik el.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nézem meg az ilyet, csak ha elég erősnek érzem magam.A felvételek kedvéért tömörülnek ennyire össze, vagy ez a bevett szokás?
@dudi látod, a buckáról való géppuskaállás nem tűnik el.
Nem nézem meg az ilyet, csak ha elég erősnek érzem magam.
Akkor hajrá, előre az örök életért, nézegesd sokat! Én ilyen áron nem akarok örökké élni!Ami nem öl meg, az megerősít.
Ez egy nagyon régi videó![]()
63 E megtekintés · 1,5 E reakció | Rheinmetall 120mm Mortar System: Next-Gen Fire Support | The Rheinmetall 120mm Mortar System delivers rapid, precise firepower with high mobility, adaptable for various combat and peacekeeping platforms. | By Milita
The Rheinmetall 120mm Mortar System delivers rapid, precise firepower with high mobility, adaptable for various combat and peacekeeping platforms.www.facebook.com
Azèrt a bemutatólövèszetek sokszor csak nyomokban tartalmaznak valóságot.felvételek kedvéért tömörülnek ennyire össze, vagy ez a bevett szokás?
Ha jól emlékszem, szinte pontosan 3 éves. Akkor azt hittük hogy hamarosan lengyel drónokkal, német aknavetővel, török járműveken, de magyar gyártásban új "Önjáró aknavető képesség születik"...Ez egy nagyon régi videó
Aztán helyette lettek huszárlovak...Ha jól emlékszem, szinte pontosan 3 éves. Akkor azt hittük hogy hamarosan lengyel drónokkal, német aknavetővel, török járműveken, de magyar gyártásban új "Önjáró aknavető képesség születik"...
Aztán helyette lettek huszárlovak...![]()
![]()
Gidránok támogatásával
Nemzetközi gyakorlaton vett részt az MH Klapka György 1. Páncélosdandár Európai Unió Harccsoportjába felajánlott lövészszázada.honvedelem.hu
Valaki így sem fogja elhinni.Erről a képről pofázok mióta, hogy a Gidrán egy nyomortanya hátul.
![]()
Ja, ez lejött amikor élőben láttam - mondom elől fasza, ott elférnek, de hátul.... azt hogy?Erről a képről pofázok mióta, hogy a Gidrán egy nyomortanya hátul.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..