[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Össze vagyok kicsit zavarodva. Nem úgy volt, hogy áll az egész projekt? Hogy semmire sincs pénz, hogy kuka, erre most olvasom, hogy befutott 56(!) db Gidrán. Ez akkor, hogy is van?

Ah_Shit%2C_Here_We_Go_Again.jpg

• Vicces
Reactions: Catles and Kávé
Tényleg nem olvasod a teljes komment szekciót?
Olvastam. Folyamatosan felbukkansz és kezded újra és újra ugyanazt, hogy itt mindenki hülye. Ez így nem lesz jó...
Közben meg vagy nem érted vagy nem akarod érteni amit leírnak a rendelésekről.

Last edited:
Az előzőek is oda mentek. Ott dobják be a rádiókat meg kommunikációs szajrét.

Aztán ha további extra azzal is ők szokták meg a Patria szöszölni.
A Currus telephelye van Gödöllőn a Dózsa György úton, a McDonalds-al szemben? Csak mert én ott láttam a Gidránokat, amint rádiót szerelnek beléjük két hete... Gugli szerint HM Armcom van ott. Vagy a kettő ugyanaz a cég?

A Currus telephelye van Gödöllőn a Dózsa György úton, a McDonalds-al szemben? Csak mert én ott láttam a Gidránokat, amint rádiót szerelnek beléjük két hete... Gugli szerint HM Armcom van ott. Vagy a kettő ugyanaz a cég?
Gödöllőn a Dózsán az Armcom és talán az EI van. A Currus az Isaszegi úton van a halastavak/arborétum felé. Vasúton az S80-on Gödöllő, Állami telepek a neve.

Az előzőek is oda mentek. Ott dobják be a rádiókat meg kommunikációs szajrét.

Aztán ha további extra azzal is ők szokták meg a Patria szöszölni.

Az előzőek voltak minden felé, a legelsőket valahol Pesten szerelgették, az első radar tornyos gépeket meg talán kaposvári csarnok látogatáson fedeztük fel (volt ugye vmi Bobós csarnok látogatási képek, ott fűnt fel a sorban pár darab radaros először)

• Tetszik
Reactions: endre
Nem, igazad van, a HM Armcimnál zajlik a rádiók és kommunikációs eszközök beszerelése.

Az előzőek voltak minden felé, a legelsőket valahol Pesten szerelgették, az első radar tornyos gépeket meg talán kaposvári csarnok látogatáson fedeztük fel (volt ugye vmi Bobós csarnok látogatási képek, ott fűnt fel a sorban pár darab radaros először)
Az elsőket sztem ugyanitt Gödöllőn.

Aztán valóban Kaposváron, de ott lehet a Patrias integrációval szöszöltek hónapokig.

• Tetszik
Reactions: endre and ms07
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Az össz nyomatékot, a vízkiszorítást és a köbmétert elfelejtették megadni :(

Egyébként ezek most sárkányok, vagy lovak? És akkor a katonáink sima huszárok, vagy sárkánylovasok? Tudna valaki segíteni!?

• Tetszik
Reactions: Masztiff