Össze vagyok kicsit zavarodva. Nem úgy volt, hogy áll az egész projekt? Hogy semmire sincs pénz, hogy kuka, erre most olvasom, hogy befutott 56(!) db Gidrán. Ez akkor, hogy is van?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez meg az utoljara lehivott mennyiseg amit most teljesitenek.Össze vagyok kicsit zavarodva. Nem úgy volt, hogy áll az egész projekt? Hogy semmire sincs pénz, hogy kuka, erre most olvasom, hogy befutott 56(!) db Gidrán. Ez akkor, hogy is van?
Ó, ha én mindig félretettem volna 1000 Ft-ot amikor hasonlót olvastam, hogy ennyi és vége....most nem lenne gondom hó végén.Ez meg az utoljara lehivott mennyiseg amit most teljesitenek.
Rendben. De azért érzed, hogy már túlteljesítették az itteni jóslatok 80%-át?Majd szól ha már fut az 5x beígért hazai gyártás!![]()
Te tényleg ennyire nem érted amit a tagok írnak, vagy trollkodsz?Rendben. De azért érzed, hogy már túlteljesítették az itteni jóslatok 80%-át?![]()
Tényleg nem olvasod a teljes komment szekciót?Te tényleg ennyire nem érted amit a tagok írnak, vagy trollkodsz?
Olvastam. Folyamatosan felbukkansz és kezded újra és újra ugyanazt, hogy itt mindenki hülye. Ez így nem lesz jó...Tényleg nem olvasod a teljes komment szekciót?
Isaszegnél vannak már a Gidránok
![]()
Az előzőek is oda mentek. Ott dobják be a rádiókat meg kommunikációs szajrét.Ebből Currus lesz
Bár most vmi fegyverrendszer hazai beépítését is irták.Az előzőek is oda mentek. Ott dobják be a rádiókat meg kommunikációs szajrét.
Aztán ha további extra azzal is ők szokták meg a Patria szöszölni.
A Currus telephelye van Gödöllőn a Dózsa György úton, a McDonalds-al szemben? Csak mert én ott láttam a Gidránokat, amint rádiót szerelnek beléjük két hete... Gugli szerint HM Armcom van ott. Vagy a kettő ugyanaz a cég?Az előzőek is oda mentek. Ott dobják be a rádiókat meg kommunikációs szajrét.
Gödöllőn a Dózsán az Armcom és talán az EI van. A Currus az Isaszegi úton van a halastavak/arborétum felé. Vasúton az S80-on Gödöllő, Állami telepek a neve.A Currus telephelye van Gödöllőn a Dózsa György úton, a McDonalds-al szemben? Csak mert én ott láttam a Gidránokat, amint rádiót szerelnek beléjük két hete... Gugli szerint HM Armcom van ott. Vagy a kettő ugyanaz a cég?
Az előzőek is oda mentek. Ott dobják be a rádiókat meg kommunikációs szajrét.
Nem, igazad van, a HM Armcimnál zajlik a rádiók és kommunikációs eszközök beszerelése.A Currus telephelye van Gödöllőn a Dózsa György úton, a McDonalds-al szemben? Csak mert én ott láttam a Gidránokat, amint rádiót szerelnek beléjük két hete... Gugli szerint HM Armcom van ott. Vagy a kettő ugyanaz a cég?
Az elsőket sztem ugyanitt Gödöllőn.Az előzőek voltak minden felé, a legelsőket valahol Pesten szerelgették, az első radar tornyos gépeket meg talán kaposvári csarnok látogatáson fedeztük fel (volt ugye vmi Bobós csarnok látogatási képek, ott fűnt fel a sorban pár darab radaros először)
Az össz nyomatékot, a vízkiszorítást és a köbmétert elfelejtették megadni
Egyébként ezek most sárkányok, vagy lovak? És akkor a katonáink sima huszárok, vagy sárkánylovasok? Tudna valaki segíteni!?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..