Ajjaj dudi, kivastagítottam neked a szöveget. Hát már te is orosz területezel, ha egy picit nem figyelsz? Itt a vég.Nagyjából 1000km hosszú az arcvonal amiből szó szerint néhány 100km-en folynak harcok. Ezen a néhány száz km-en megvan a kellő orosz fölény, de az arconal 70-80%-án nem. Ha igaz lenne ez a 600.000 vs 250-300.000, akkor nem csak ilyen szűk területeken folyna intenzív harctevékenység és nem lett volna az oroszoknak szüksége az észak-koreaiakra. Amikor kialakulta kuszki ukrán kiszögellés, nem azért kellettek az oroszoknak az észak-koreaiak, mert ne tudtak volna oda elég embert átcsoportosítani, hanem azért kellettek, hogy fenn tudják tartani ezen a néhány 100km-en az offenzívát és ezzel párhuzamosan fel tudják szabadítani az elveszett orosz területeket. Tehát nincs akkora orosz éléőerő fölény, hogy egyszerre tudtak volna offenzívát folytatni Kurszkban és a Donbaszban. Gondolj bele, le kellett nyelnie Putyinnak azt a pirulát, hogy nem képes egyedül felszabadítani az elfoglalt orosz területeket.
Ami pedig a szoktam mondani dolgot illeti. Nem én találom ki ezt. Nem az van, hogy én ezt mondom és mert mondtam valósággá válik, hanem ez a valóság és azért mondom. Bár az ukrán háború tapasztalatai ezt a 3x-os és 5x-ös erőfolény dolgot 5x-ös és 10x-esre változtatta köszönhetően a szenzorokkal telített harcmezőnek.
Tehát ha jól értem, csalódtál az oroszokban és elkezdtél bízni az ukránokban.Ha úgy vesszük igen !Én évekig csak orosz napiszart néztem és azon tűnődtem hogy ha az oroszok mindennap így pufölik az ukránokat akkor hogy a pi..ába nem tudnak haladni ! Aztán rátaláltam a másik oldal napiszarára és ott csapták szét az orosz konvojokat Himars és m-777 segítségével javelin indítások és hasonlók ! akkor még nem FPV drón !
Most meg már olyan dron uralom van hogy 90 szálaékbasn csak arról szól az egész
https://x.com/i/status/1955187070734942405
Ráéreztél az igazság ízére, főleg most, a nagyszerű FPV drónok ukrán fölényének tudatában.
Már csak az a kérdés, hogyan fordulhat elő ilyen szuper körülmények között, hogy az oroszok egyre gyorsabban mennek előre, stratégiai győzelmeket aratva, az ukránok pedig napról napra kilátástalanabb helyzetbe kerülnek jövőbeni területüket illetően?