Kínai hadiflotta

Ez igaz, de van egy olyan érzésem, hogy ezt már nem a tengerészgyalogság fogja használni, hanem a szárazföldi hadsereg. A tengerészgyalogosok előbb elfoglalnak egy legalább 50+ km hídfőt és ha ez megvan, csak azt követően szerelik ezt össze, amin már jöhet a sereg.
Kabe 50 km es hidfonel lehet hasznalni de manapsag mar meg ez sem biztos. Az uj drontechnologia AI a most ujra 2. reneszanszat elo lezerek teljesen megvaltoztattak es tovabb valtoztatjak a hadviselest.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre

"The PLA generously demonstrated beach landing operations...

Amphibious landing operations have always been regarded as one of the most difficult and risky combat styles. The change in environment from sea to land requires landing forces to have not only strong technical and tactical levels, but also the coordination of multiple military services. Only by repeatedly honing in peacetime training can we complete the task in such a harsh and cruel combat environment. In this episode, let us go to the training ground of the Southern Theater Command of the People's Liberation Army by the sea to see how different types of combat forces are not afraid of challenges and break through the waves when facing the task of beach landing."

• Tetszik
Reactions: endre
Közeli képek a partraszálló-ponton-kikötő-rámpáról
7b11892bgy1i3ts5cye4cj21o02zoe81.jpg

ff048386-6900-11f0-9376-02001701d894.png

f780dff6-6900-11f0-841b-02001701d894.png

Itt a többi:

Azon agyaltam, hogy miért csorog belőlük a víz? Nos, elméletem szerint, vannak bennük tartályok, amiket feltöltenek vízzel, miután elfoglalták a helyüket. Sokkal stabilabb lesz az egész szerkezet. Egy nagyobb hullám, ami eléri a pontonok alját, nem fogja megdobni őket. Viharosabb időben sem kell szétbontani őket, mivel a nehezék miatt stabilabban fognak állni.

• Tetszik
Reactions: endre and arbalest
Azon agyaltam, hogy miért csorog belőlük a víz? Nos, elméletem szerint, vannak bennük tartályok, amiket feltöltenek vízzel, miután elfoglalták a helyüket. Sokkal stabilabb lesz az egész szerkezet. Egy nagyobb hullám, ami eléri a pontonok alját, nem fogja megdobni őket. Viharosabb időben sem kell szétbontani őket, mivel a nehezék miatt stabilabban fognak állni.
A relativ kis merülés és a lapos fenék miatt szerintem korlátolt lehet a bevetési profil, mert ezek az eszközök aligha képesek nagyobb hullámokban saját erőből hajózni. Lenne valamilyen anyahajójuk?

A relativ kis merülés és a lapos fenék miatt szerintem korlátolt lehet a bevetési profil, mert ezek az eszközök aligha képesek nagyobb hullámokban saját erőből hajózni. Lenne valamilyen anyahajójuk?
Nem fognak viharos időben partraszállni. Nem csak ezek nem bírják a nagy hullámokat, hanem a kétéltű harckocsik sem. Sőt a légpárnásokat sem viharos tengerre tervezték.

Néhány éven belül a kínai haditengerészet egyensúlyba kerül az amcsikkal.
Nincsenek támaszpontjaik a világban, talán csak egy Dzsibutiban és nincs katonai szövetségi rendszerük. Márpedig aki kereskedelemből akar megélni, annak kellenek ehhez útvonalak.

Vagy teljesen más elképzelésük van.

Nincsenek támaszpontjaik a világban, talán csak egy Dzsibutiban és nincs katonai szövetségi rendszerük. Márpedig aki kereskedelemből akar megélni, annak kellenek ehhez útvonalak.

Vagy teljesen más elképzelésük van.
Soft power, érdekeltség kiépítés, amit aztán kőkeményen megvédenek. Fél Afrika az övék már pl, és tovább terjeszkednek.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Csájna;
Ha csak a méret a lényeg van ennél nagyobb torpedó?

• Tetszik
Reactions: fishbed