[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Ha jogi döntés születik mert számít még bármit is a szakmaiság, a jog és törvény betűje, akkor elfogják kaszálni. Ha a az ideológia és párthűség számít akkor maradnak a vámok.
Egyébként rendes jogalkotással lehetne megtámadhatatlan vámokat bevezetni, de Trump nem ezt az utat választotta. Ez probléma.
Évek óta a végrehajtó hatalom erősödése van az Egyesült Államokban, könnyen meglehet, hogy megtartják a vámokat.

Azt a viccet ismeritek, hogy a szovjet és az amerikai elnök találkoznak?
Azt mondja Trump Gorbacsovnak:

1987_trump_gorbacsov_washington.jpeg

De van még ott kép a németesen khm. bájos kislány Merkelről is, stb.:

Szerintem alig áll a lábán szerencsétlen :-(
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mondjuk 7 napig tolták fel cuccal hogy ezt a félórát végigállja, a Walter Reed kórház le is volt zárva ma, valszeg ott kezelték.

Szerintem alig áll a lábán szerencsétlen :-(
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mondjuk 7 napig tolták fel cuccal hogy ezt a félórát végigállja, a Walter Reed kórház le is volt zárva ma, valszeg ott kezelték.

Jah ott vették ki a Putyin egyik heréjét is…:)

Donald Trump amerikai elnök elrendelte, hogy a Védelmi minisztériumot (Department of Defense / Pentagon) ezután a régi nevén, Háborús minisztériumnak (Department of War) kell hívni.

Az amerikai fegyveres erőket irányító Pentagon elődje 1789-től 1947-ig viselte ezt a nevet.
Tipikus összeomlás előtti pótcselekvés.

Donald Trump amerikai elnök elrendelte, hogy a Védelmi minisztériumot (Department of Defense / Pentagon) ezután a régi nevén, Háborús minisztériumnak (Department of War) kell hívni.

Az amerikai fegyveres erőket irányító Pentagon elődje 1789-től 1947-ig viselte ezt a nevet.
Most csalódtam - azt hittem Trump békepárti... :rolleyes:

Én országfüggetlenül a DoD / MoD / stb-t azt mindig is hadügyminisztériumnak hívtam, nem pedig védelmi minisztériumnak.

Trump le akarta hallgatni Kim üzenetét, és SEAL-eket küldött Észak-Koreába. A küldetés fiaskóval végződött.