Hadgyakorlatok magyar részvétellel (Magyarországon és külföldön)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 994
6 487
113
Na, meg is jött a Honvédség válasza a zsaruellátós posztra (valószínűleg nem véletlen, hogy most a kajáról posztoltak)
Képek alapján nem tűnik nagyon válalhatatlannak.
(Amúgy leírhatnátok, hogy éppen hogyan működik a face megosztás itt, hogy látszódjon is)

https://www.facebook.com/share/p/19r9vAmDQK/

• Hűha
Reactions: Loken

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
2 537
8 908
113
Na, meg is jött a Honvédség válasza a zsaruellátós posztra (valószínűleg nem véletlen, hogy most a kajáról posztoltak)
(Amúgy leírhatnátok, hogy éppen hogyan működik a face megosztás itt, hogy látszódjon is)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

simán kimásolod az URL-t

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
2 444
5 027
113

A meleg kaja teljesen normálisnak néz ki, a hidegnél a kenyér nekem gyanús, de én arra nagyon háklis vagyok.
Mondjuk ott lehetséges, hogy szendvicsbe már összerakva praktikusabb lett volna, mint hogy így kelljen majd kint legózni.
Room for improvement szakácsoknak: szószok! Edés csilis, csípős paprikás, borsos sajtos, bármi, csak ne tejfölös gyroszos (az veszélyes) csodákat tud tenni bármivel. Persze, lehet hogy van, csak nem mutatják.

De ez alapján a zsaruellátós poszt nem indokolt (pedig én kajára érzékeny vagyok).

Szerk: persze hogy ot vanank a szószok a savanyúságok mellett és persze hogy tejfölösek. Ne csak olyat!

• Tetszik
Reactions: ms07

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
54 282
91 904
113
A meleg kaja teljesen normálisnak néz ki, a hidegnél a kenyér nekem gyanús, de én arra nagyon háklis vagyok.
Mondjuk ott lehetséges, hogy szendvicsbe már összerakva praktikusabb lett volna, mint hogy így kelljen majd kint legózni.
Room for improvement szakácsoknak: szószok! Edés csilis, csípős paprikás, borsos sajtos, bármi, csak ne tejfölös gyroszos (az veszélyes) csodákat tud tenni bármivel. Persze, lehet hogy van, csak nem mutatják.

De ez alapján a zsaruellátós poszt nem indokolt (pedig én kajára érzékeny vagyok).
...

AlbaRegia

Well-Known Member
2019. december 23.
1 062
2 365
113
Addig örüljenek kajailag amíg az új svéd mre csomagokat nem kapják... Nem rég hozzá jutottam egyhez... Ha a régi Barna halált szidták ezt gyűlölni fogják! 24 órás de kevés! A legjobb benne a marha ízű bögrés leves volt aminek hal íze volt! Reggeli kevés vacsora 0 a két főétel közül csak egyet bírtam megenni a másik nagyon szar volt! A műzli szeletek jók voltak kivéve az amelyiknek Negro >íze volt! A kávé finom de kevés! 2 izotóniás italpor meg egy tojáspor volt aminek az íze sós karamellás volt de ez inkább hal csalinak tudnám ajánlani! Tea cukor a kávéhoz nuku! Inkább íztelen főtt kaját ennék mint ilyen svéd akármit! Ja és a fő poén! Külön kaptam hozzá melegítő tasakot mert az nincs a csomagban...

• Tetszik
Reactions: Ocses

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
2 444
5 027
113
Addig örüljenek kajailag amíg az új svéd mre csomagokat nem kapják... Nem rég hozzá jutottam egyhez... Ha a régi Barna halált szidták ezt gyűlölni fogják! 24 órás de kevés! A legjobb benne a marha ízű bögrés leves volt aminek hal íze volt! Reggeli kevés vacsora 0 a két főétel közül csak egyet bírtam megenni a másik nagyon szar volt! A műzli szeletek jók voltak kivéve az amelyiknek Negro >íze volt! A kávé finom de kevés! 2 izotóniás italpor meg egy tojáspor volt aminek az íze sós karamellás volt de ez inkább hal csalinak tudnám ajánlani! Tea cukor a kávéhoz nuku! Inkább íztelen főtt kaját ennék mint ilyen svéd akármit! Ja és a fő poén! Külön kaptam hozzá melegítő tasakot mert az nincs a csomagban...
Svédország mindig is kulináris nagyhatalom volt, ne feledjük!

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
32 653
143 621
113
Ez honvédségi csomag vagy a cég egyik csomagja a netről?

Mert a honvédségi csomagban mind van melegítő és a kaják száma se stimmel.

Az àllomány meg 2 éve eszi a svéd mre-t. A barnát meg senki se kívánja vissza.

• Tetszik
Reactions: Ocses and ms07

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
32 653
143 621
113
Dehogy. Kétszer kaptunk svédet amióta van a cégnek. Amcsiról nem tudok egyaltalán. Mi a hideg egésznaposat kapjuk, ha nincs meleg kaja,ha van akkor meleg+hideg.
Mondjuk ti kevésbé mentek a központira a nagy gyakorlatokra. A lövészalakulatok ott elég sokszor kapnak .

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
32 653
143 621
113
Te vagy az első ember akit ennyire negatívan hallok nyilatkozni amúgy róla.
Konkrétan összehasonlíthatatlanul jobb mint a közép és kései beszerzésű barna csomag. A korai nem volt rossz annyira de csak szarabb lett az idővel.

2023 óta ez van és marha népszerű az àllománynàl.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
5 984
19 667
113
Konkrétan összehasonlíthatatlanul jobb mint a közép és kései beszerzésű barna csomag. A korai nem volt rossz annyira de csak szarabb lett az idővel.

En kurva finnyás vagyok, eskü veszek egyet es megírom a véleményem.
Tudsz adni egy linket ahonnan meglehet rendelni nem aranyáron?

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
54 282
91 904
113

Jobb mint az amcsi.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
54 282
91 904
113
Nem tudom mit adtak neked svéd MRE néven, de ha az kevés volt egy napra...

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 994
6 487
113
En kurva finnyás vagyok, eskü veszek egyet es megírom a véleményem.
Tudsz adni egy linket ahonnan meglehet rendelni nem aranyáron?

Feljebb írta Krisss, hogy nem biztos, hogy ugyanolyat kapsz netről rendelve, mint ami a honvédségnek van. Szóval, ha biztosra akarsz menni, akkor valami katona haveroddal üzletelj :)

• Tetszik
Reactions: Loken and Ocses