További premierek a díszszemle főpróbáján...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Itt látszik 10 BTR-80 a holnapi felvonulás főpróbáján...

Nem ugy adtuk at oket, azt a szerbek tettek mar ra/bele.

Beszelj olyannal aki reszt vett ezeknek az eszkozoknek az atadasaban, en beszeltem nem is eggyel.
A kérdés ugy szólt hogy az elaggott BTR-ek meddig kehetnek szolgalatban. Erre irtam, hogy szerbiaba nagyjavitott felujitott 40&60 magyar jamuvet lathattunk. Ergo fel lehet ujitani, es lehet oket használni, akarat es nem penz kérdése. Erre Te itt arrol vakeralsz, hogy nem mi ujitottuk fel. sak tegyem hozza a legjobb példányokat adtuk at...

A kérdés ugy szólt hogy az elaggott BTR-ek meddig kehetnek szolgalatban. Erre irtam, hogy szerbiaba nagyjavitott felujitott 40&60 magyar jamuvet lathattunk. Ergo fel lehet ujitani, es lehet oket használni, akarat es nem penz kérdése. Erre Te itt arrol vakeralsz, hogy nem mi ujitottuk fel. sak tegyem hozza a legjobb példányokat adtuk at...
A fő probléma az, hogy már nem tudunk sem az isztánokból sem belarussziából alkatrészt szerezni hozzájuk (de már az eredeti gumikat sem) .
A szerbek még hozzájutnak (esetleg rajtuk keresztül lehet beszerezni)

A fő probléma az, hogy már nem tudunk sem az isztánokból sem belarussziából alkatrészt szerezni hozzájuk (de már az eredeti gumikat sem) .
A szerbek még hozzájutnak (esetleg rajtuk keresztül lehet beszerezni)
Kérdés akarunk e?? Mert szerintem nem csak pénz beszél kutya ugaz!

• Tetszik
Reactions: endre
Mivel nem lehet erteni mirol irsz.