Gépkarabélyok

Úgy látszik AUG hónap van, egészen kiváló AUG tartalom Garand thumbtól, csinál vele statikus és pontlövészetet (700 yardig meg se kottyan neki, mér rajta 1,1 MOA szórást), dinamikus lövészetet, van méretbeli, visszarúgás összehasonlítás 10,5" és 14,5" csövő AR 15-el, egy időre a BREN 2 is előkerül majd gyorsan vissza is rakják a polcra.

Fura, hogy nem izgatnak annyira a karabélyok, de ha egyszer lenne egy akkor tuti ilyen kellene.

Azt tudja valaki milyen optikát pakolt rá? Valami "Apache" van ráírva.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ELCAN SPECTRE DR 1×/4× van rajta.

• Tetszik
Reactions: Kurfürst
De ennél az 1×/4× azt jelenti, hogy állíthatod a nagyítást egyszeres es négyszeres közt (vagy vagy, nincs olyan, hogy pl 3×-os nagyítás)...

Ezt én értem, ránéztem közben. De arra reflektáltam, hogy szinte annyiba kerül ez az optika mint maga az alap puska mindenestül (kb. 3300 - 4000 EUR most az EU civil piacon). A sima 1,5x-es ilyen szempontból jolly joker egy bizonyos távolságig.

• Tetszik
Reactions: Ocses
Ezt én értem, ránéztem közben. De arra reflektáltam, hogy szinte annyiba kerül ez az optika mint maga az alap puska mindenestül (kb. 3300 - 4000 EUR most az EU civil piacon). A sima 1,5x-es ilyen szempontból jolly joker egy bizonyos távolságig.
De azért annyi amennyi mert állítható és paralaxis hiba mentes is.

• Tetszik
Reactions: Ocses and endre
A belga fegyvergyártó FN Herstal leállította az FN SCAR puskacsalád gyártását – egy olyan termékcsaládét, amely több mint 15 évig a világ legismertebb harci fegyverei közé tartozott.

A belga fegyvergyártó FN Herstal leállította az FN SCAR puskacsalád gyártását – egy olyan termékcsaládét, amely több mint 15 évig a világ legismertebb harci fegyverei közé tartozott.

Már megint ez a "szerinted hitelesen szemléző" híroldal...

Ezzel szemben a valóság:

A Legacy SCAR 16S, 17S és 20S amerikai gyártása fejeződött be.

(civil félautomata változatok)

An update on the commercial legacy SCAR series in the U.S.

G3ZLmLNX0AAP3eF

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem az a probléma hogy ők tévednek, hanem az hogy te még mindig nem érted hogy miért rossz az hogy nem vagy képes még egyet kattintani és elolvasni az eredeti hírt és azt belinkelni...
Mert ha az armyrecogniton vagy valamlyik más oldal ossza meg ugyanazt a hírt, azt oké berakni, ezt meg nem?!?

Mert ha az armyrecogniton vagy valamlyik más oldal ossza meg ugyanazt a hírt, azt oké berakni, ezt meg nem?!?
Az armyrecogniton is sokszor problémás. A Janes is sokszor téved a kelet-európiai dolgokkal kapcsolatban. Azt kellen értened, hogy a híroldalak mindig a saját országuk híreivel kapcsolatban vannak jobban képbe. Az ukrán híroldal legalább megadja hogy honnan vette át a hírt, neked már csak még egyet kellene kattintanod és azt kellene elolvasnod és belinkelni.