Lehet ám időt húzni, sokszor bevált!Hogy lehetett volna egy jogszerű itéletet hozni abban a társadalmi klimában? Ha felmentik, leégett volna több város a "sokszinű tömegek jogos felhábodása" miatt.
Lehet ám időt húzni, sokszor bevált!Hogy lehetett volna egy jogszerű itéletet hozni abban a társadalmi klimában? Ha felmentik, leégett volna több város a "sokszinű tömegek jogos felhábodása" miatt.
Ennél az USA kormányzatnál egy a biztos, hogy semmi sem biztos. Totál kiszámíthatatlanok.
Ha sokáig húzzák, még kiderül, hogy Putyinnak dolgoznak!Ennél az USA kormányzatnál egy a biztos, hogy semmi sem biztos. Totál kiszámíthatatlanok.
Bruce Harrell, Seattle polgármestere:
„Amikor egy ember 6 vagy 7 bűncselekményt követ el, nem ismerjük az élettörténetét… Talán éhes volt. Ezért semmi kedvem bebörtönözni.”
![]()
Igazából csak a demokrata adminisztráció alatti PC -bb hozzáállásból vesznek vissza itt is. A kultúrharc része.Néztem Nógrádi György kommentárjait a világ helyzetével kapcsolatban. Sokan nem szeretik Nógrádit, hogy nem mond konkrétumokat. Szerintem ő az összefüggéseket próbálja magyarázni.
Az amerikai védelmi miniszter bejelentései érdekesek: Háborúra való felkészülés van és győzelmet kell elérni. Minden katonának évente kettő kötelező erőnléti vizsga lesz. Az elméleti felkészítés háttérbe van szorítva. Mostantól senkinek nem lehet szakála, hosszú haja és nem lehet kövér, ez utóbbi a tábornoki karra is vonatkozik. A nők számára ugyanaz az erőnléti feltételek vonatkoznak, mint a férfiakra.
Valami nagyon érlelődik vagy csak valamiről szeretnék elterelni a figyelmet?
Demokratak alatt meg az alkalmatlan is simogatva volt es adtak neki mas beosztast, tulajdon keppen trump fele adminisztracio ezt szunteti meg higy boldog boldogtalant simogatjak az allami szerveknel, mikor nekik van human eroforras amibol merithetnek es valogathatnak kedvuk szerint.Igazából csak a demokrata adminisztráció alatti PC -bb hozzáállásból vesznek vissza itt is. A kultúrharc része.
Az egészet még nem volt időm megnézni, csak mindenféle kivonatokat, de van benne teljesen logikus és nevezzük jó irányba tett lépéseknek (pl a zero hiba elvetése) de összességében van egyfajta internet warrior hatalomra jutott érzése az embernek néha.Néztem Nógrádi György kommentárjait a világ helyzetével kapcsolatban. Sokan nem szeretik Nógrádit, hogy nem mond konkrétumokat. Szerintem ő az összefüggéseket próbálja magyarázni.
Az amerikai védelmi miniszter bejelentései érdekesek: Háborúra való felkészülés van és győzelmet kell elérni. Minden katonának évente kettő kötelező erőnléti vizsga lesz. Az elméleti felkészítés háttérbe van szorítva. Mostantól senkinek nem lehet szakála, hosszú haja és nem lehet kövér, ez utóbbi a tábornoki karra is vonatkozik. A nők számára ugyanaz az erőnléti feltételek vonatkoznak, mint a férfiakra.
Valami nagyon érlelődik vagy csak valamiről szeretnék elterelni a figyelmet?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..