Kerülhetsz még te egy ilyenbe: fegyveres szervek tagjait elsők között viszik katonának ha kitör a háború...
Bár az ilyen érzéketlen kommentekért neked BTR jár majd!![]()

Kerülhetsz még te egy ilyenbe: fegyveres szervek tagjait elsők között viszik katonának ha kitör a háború...
Bár az ilyen érzéketlen kommentekért neked BTR jár majd!![]()
Akkor összefoglalom neked: katonákról szól...Az kizàrt!Nincs olvasójegyem!
Elolvastam onnantol, kifolyik mar a szemem de erdekes.Nem kell az egészet elolvasni. A 267 oldaltól vannak a javaslatok.![]()
És ajándék lónak ne nézd a fogát....Lovas témáról, az MH és Bobó kapcsán a következők jutnak eszembe:
Ne lovaljátok bele jobban magatokat. Ne essetek át a ló túloldalára.
Kilóg a lóláb.
Lóhalálában felejtsük el az egészet...És ajándék lónak ne nézd a fogát....![]()
Szablya, b@szod. Milyen huszár vagy 'szki, hogy a fegyvered nevét sem tudod leírni helyesen?Attól, hogy más lőszert tüzel gyakorlatilag más fegyver lesz.
Ez olyan mint a kard, ha meghajlítod a pengét akkor azonnal masik fegyver (szabja) lesz, ha lerövidíted (gladius) akkor is stb.
Nem vagyok huszár és szabja, szabja, szabja, szabja, szabja.Szablya, b@szod. Milyen huszár vagy 'szki, hogy a fegyvered nevét sem tudod leírni helyesen?![]()
Pedig görbe a lábad...Nem vagyok huszár és szabja, szabja, szabja, szabja, szabja.
Amúgy látszik, hogy fociztam az igaz.Pedig görbe a lábad...
A magyar helyesírás megszabja, hogy szablya...![]()
Vagy csak magas lovon ülsz?Amúgy látszik, hogy fociztam az igaz.
Valamin hallgatni kell az irodaban a hittan radiotRádiók érkezése?
Inkább Bartókot.Valamin hallgatni kell az irodaban a hittan radiot![]()
Amint lesz nyilvános médiaanyag megérti mindenki.
Szerintem az alábbiak egyike:Arra gondolsz, amikor egy raj/szakasz dupla oszlopban halad a magyar a7 elött?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..