A kutyus "pixeles szemei" nagyon beteg, de egyébként hangulatos kép

A kutyus "pixeles szemei" nagyon beteg, de egyébként hangulatos kép
Védeni kell a személyiségi jogait.A kutyus "pixeles szemei" nagyon beteg, de egyébként hangulatos kép![]()
Nem. Az 15M színű. Érdekes módon ritkán látni pedig van belőle. Szerintem benyelte a logisztika.@krisss ez a rendszeresített kamásli?
Nem. Az 15M színű. Érdekes módon ritkán látni pedig van belőle. Szerintem benyelte a logisztika.
4db tarat lehet csak bele gyomoszolni?
A kérdés is hülyeség már bocs.4db tarat lehet csak bele gyomoszolni?
Elfogadom a kritikatA kérdés is hülyeség már bocs.
Akkor at fogalmazom jobban meglehet tomni ezt a mellenyt tarakkal mint a kepen lathato azaz elo moge mondjuk meg befer anelkul hogy a kivetelez akadalyozza?A kérdés is hülyeség már bocs.
Annyira magyaros történet.
Miért ne lehetne?Akkor at fogalmazom jobban meglehet tomni ezt a mellenyt tarakkal mint a kepen lathato azaz elo moge mondjuk meg befer anelkul hogy a kivetelez akadalyozza?
Mert nekem az elso melleny amit kaptam nem lehetett ezert merult fel bennem a kerdes.Miért ne lehetne?
Ismered a molle rendszert?Mert nekem az elso melleny amit kaptam nem lehetett ezert merult fel bennem a kerdes.
Persze, akkor nyíltabban teszem fel a kerdest, allambacsi emellé az alap mellény ami a képen lathato biztosit e a katonak egyebb molle rendszerben ra rakhato +tar tartokat meg ami meg szukseges vagy azt majd te meg a tobbi kollega a lofasz penzebol megveszi?Ismered a molle rendszert?
Biztosít.Persze, akkor nyíltabban teszem fel a kerdest, allambacsi emellé az alap mellény ami a képen lathato biztosit e a katonak egyebb molle rendszerben ra rakhato +tar tartokat meg ami meg szukseges vagy azt majd te meg a tobbi kollega a lofasz penzebol megveszi?![]()
Na erre voltam kivancsi hogy ezt adjak is e melle, koszonomBiztosít.
5 db tártartó
2 gránát zseb
2 pisztoly tárzseb
Tardobó zseb
Általános zseb
Ifak
Rádió zseb.
De ez mind rajt van a képen.
Nem akarod tudni.Annyira magyaros történet.
El sem tudom képzelni mennyit kellet harcolni ahhoz, hogy ezt kitapossák a rendszerből.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..