Én meg azt hallottam a RM sales-esétől, hogy csak az első kb 1 tucat példányt gyártják itt le, utána semmit.
Hát nem, az az ami már leütött fixre a többi tárgyalás és tisztázás alatt es az olasz szerződés aláírása után lesz. Az olasz fél azt szeretné ha itt készülnének az alvázai mivel a Németországi és a magyar üzem meglatogatása után úgy ítélték hogy a miénk jobb minőségben állít elő.

Hát nem, az az ami már leütött fixre a többi tárgyalás és tisztázás alatt es az olasz szerződés aláírása után lesz. Az olasz fél azt szeretné ha itt készülnének az alvázai mivel a Németországi és a magyar üzem meglatogatása után úgy ítélték hogy a miénk jobb minőségben állít elő.
Au… sose hittem volna hogy ilyet olvasok
Magyar jobb mint a nemet minosegi melo, most a felmenoim kiforogjak a koporsot..:D

Csak a NER működèse

Semmi különös. Silvio meg megint....
Meg megint mi???;)

Megnéztem a videót és betettem, mert fura volt, de odaírtam sztem nem innen való.

Szíjjártónak meg van egy stábja, aki betett vágóképeket egy RM gyárról, mert Peti egy RM gyárban volt.. Ami kábé ezen a topikon kívül semmi feltűnést sehol sem okozott, de itt is 2 perc alatt kiderült nem helyi.

Ha szted ezzel akarták manipulálni a magyar közvéleményt, hogy Boxert gyártunk, akkor az egy kis paranoia jele. :D

• Tetszik
Reactions: Venom85